Marcino87 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 szare rs4 w b7 tez jest fajne Amerykańska wersja tej RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 zgadza sie ale wolalbym i tak B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Spot u Harego zaliczony pare piwek kultularnie polecialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Dzięki Marcino :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 zapomniałem Ci kasę oddać i mi na razie nic nie stuka cholera wie o co kaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 tak jak mówiłem poczekaj, choroba się rozwinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Znowu sie najebalem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Co poradzisz, tylko ubolewam że nie ze mną :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 To dawaj jestem teraz na warszawskiej wracam na dreszera ---------- Post dopisany at 01:00 ---------- Poprzedni post napisany at 00:59 ---------- Piotruś ---------- Post dopisany at 01:00 ---------- Poprzedni post napisany at 01:00 ---------- Ej nie spij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozak_patryk Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Wielkie dzięki dla HarryH za odwiedziny na Pomorzu jak i także kompletne prawie kompletne podłączenie fisa oraz innych pierdoł .... Jestem twoim DŁUŻNIKIEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Wielkie dzięki dla HarryH za odwiedziny na Pomorzu jak i także kompletne prawie kompletne podłączenie fisa oraz innych pierdoł ....Jestem twoim DŁUŻNIKIEM http://s23.postimg.org/qov5i5tmv/20130622_193601.jpg dobra pasuje to ja już nie jestem Ci winny za to że mnie ochraniałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Wielkie dzięki dla HarryH za odwiedziny na Pomorzu jak i także kompletne prawie kompletne podłączenie fisa oraz innych pierdoł ....Jestem twoim DŁUŻNIKIEM http://s23.postimg.org/qov5i5tmv/20130622_193601.jpg Nie ma sprawy A FIS będzie działał Obroty się poprawnie zachowują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozak_patryk Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Wielkie dzięki dla HarryH za odwiedziny na Pomorzu jak i także kompletne prawie kompletne podłączenie fisa oraz innych pierdoł ....Jestem twoim DŁUŻNIKIEM http://s23.postimg.org/qov5i5tmv/20130622_193601.jpg Nie ma sprawy A FIS będzie działał Obroty się poprawnie zachowują? obroty bardzo dobrze pracują NA CHWILE OBECNĄ ---------- Post dopisany at 20:24 ---------- Poprzedni post napisany at 20:23 ---------- nO EJJ TY TO TWOJĄ DROGĄ ZAŁATW MI LICZNIK BĘDZIE WYRÓWNANE Wielkie dzięki dla HarryH za odwiedziny na Pomorzu jak i także kompletne prawie kompletne podłączenie fisa oraz innych pierdoł ....Jestem twoim DŁUŻNIKIEM http://s23.postimg.org/qov5i5tmv/20130622_193601.jpg dobra pasuje to ja już nie jestem Ci winny za to że mnie ochraniałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirasekvip Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Wykasuj ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Koledzy jestem w posiadaniu takich naklejek, oddam za 2 Budweisery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tracer90 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 panowie nie wiecie moze jaki mechanik zajmuje przerobka napedu pompy silnika 2.0 w Wegrowie mechanik cos mi wspominal o nim,tylko telefonu nie odbiera (mechanik) a podjechac sie dopytac o jakis kontakt troche czasu brak i ciezko go zastac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 a może by tak jutro jakiś spoting:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Ja jestem za :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 a może by tak jutro jakiś spoting:decayed: Przeciw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi