Korzeń Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Te nogi to mógł Jarko uciąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes2411 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Ta pani to w pakiecie jest?? ---------- Post dopisany at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany at 19:48 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Mam na sprzedaż swoje radyjko ALPINE CDE-9882Ri - Car Audio,Pioneer,Alpine,Kenwood,Sony,JVC,Clarion,Blaupunkt,Forum car audio, jest ktoś zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Mam na sprzedaż swoje radyjko ALPINE CDE-9882Ri - Car Audio,Pioneer,Alpine,Kenwood,Sony,JVC,Clarion,Blaupunkt,Forum car audio, jest ktoś zainteresowany? co zakładasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 już siedzi Pioneer 2din Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 elegancko Piotruś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 niedługo się pochwalę jak opanuję kabelkologię i podłączenie wszystkiego i jak dojadą gadżety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Z kim sie mijalem na pradzynskiego teraz ? Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes2411 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Witam! Panowie wiem że jestem nowy i tak dalej, ale z racji że pogoda jest jaka jest to może urządzilibyśmy jakiś zlocik w jakimś barze czy coś. Co wy na to?? Jako propozycje daje Pantowfa na 3 maja??? Są jacyś chętni?? ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ---------- Piwko, dobra atmosfera... ---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ---------- Lub jak kto woli możemy posiedzieć przy "kawie i pączkach" i posiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Ja chętnie.... browarka zawsze strzelę :") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Ja na browara zawsze chętny :-) Wysłane z mojego GT-I9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes2411 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 kurcze Panowie jak zdjąć ten chole...ny przedni zderzak w b6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 kurcze Panowie jak zdjąć ten chole...ny przedni zderzak w b6? 20 min roboty Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes2411 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 kilka wiązek poszło łapy podrapane, ale problem niedziałających halogenów i klaksonu rozwiązany !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 kilka wiązek poszło łapy podrapane, ale problem niedziałających halogenów i klaksonu rozwiązany !!! bede dzis na kwiatowej Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 kilka wiązek poszło łapy podrapane, ale problem niedziałających halogenów i klaksonu rozwiązany !!! bede dzis na kwiatowej Sent from my телефон Tam koło tego domu uciech? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 kilka wiązek poszło łapy podrapane, ale problem niedziałających halogenów i klaksonu rozwiązany !!! bede dzis na kwiatowej Sent from my телефон Tam koło tego domu uciech? To nie kwiatowa Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes2411 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Ja tez i to caly weekend he he ---------- Post dopisany 27-11-2013 at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany 23-11-2013 at 20:43 ---------- Panowie znacie jakąś porządną siłownie w Siedlcach?? Ps. piwo w weekend które proponowałem nie wyszło...względy osobiste, sorry:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Ja tez i to caly weekend he he---------- Post dopisany 27-11-2013 at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany 23-11-2013 at 20:43 ---------- Panowie znacie jakąś porządną siłownie w Siedlcach?? Ps. piwo w weekend które proponowałem nie wyszło...względy osobiste, sorry:) U mnie trzeba ogrodek przekopac Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes2411 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ty ale to chyba na wiosnę, a ja potrzebuje na już, bo d*pa rośnie w zastraszającym tempie, he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi