kalik Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Mi kiedyś ukradli radio za 50zł, połamali oba zamki, za które zapłaciłem potem 100zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 To była grubsza akcja bo ogarneli około 10 samochodów na tym parkingu...i jeszcze kilka na innym...jak nie udawało się z zamkami to pod młotek szły szyby...jeden chłopak w hondzie miał przez to niezłą kałużę... 16 aut na romanówce. Kolega szybe stracił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Robimy jakiegoś spota w weekend? Piątek lub sobota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Kraków, Hańcza :gwizdanie: dzisiaj jest dla mnie piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafGar Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Witam. Koledzy spotujecie się dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Nie ma chętnych.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafGar Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 a jak jest ktoś chętny to posiadacie vaga? bo u mnie jak by ktoś był tak miły trzeba by logi zrobić (oczywiście nie za darmo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Jeżeli chodzi o logi to gadaj z OstasMarcinkiem, parę stron wcześniej tutaj występował. Kasa za logi w klubie a4 to jakoś tak nie smacznie moim zdaniem.... czteropak browaru czy flaszka to co innego, takie moje zdanie. Ja mam dziś niby wolny wieczór gdyby był spot, a jeśli nie to biorę się za hamulce z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 kaliko44 A masz specjalny klucz do wkręcania tłoczków z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Tak.... od szlifierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Mam ten sam patent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Jak większość chyba, za pierwszym razem żabą kręciłem i gumy porozrywałem, potem się już nauczyłem czego trzeba używać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyt Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 No i A4 sprzedana ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Korzeń niebieski transalp WS to jakiś Twój ziomal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Wszystkie TransAlpy to moje ziomale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 rafalekx Ty lepiej spytaj Korzenia kto nie ziomal jego w Siedlcach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Wszystkie TransAlpy to moje ziomale a bo się jakiś taki zawieruszył u mnie pod robotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 po warszawie jeździ co najmniej 30 z klubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Korzeń ziomalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi