HarryH Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 kombi sa zawsze szybsze rs4 b5 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zapraszam do udziału w głosowaniu na Najładniejsze zdjęcie A4 do kalendarza na rok 2010: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.885 pozdrawiam i zapraszam do nadsyłania zdjęć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 czy jest ktos w siedlcach kto ogarnie naprawde sterownika od abs'u? znacie kogos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Ja niestety nie pomogę z taką informacją, a na szrocie nie dorwiesz używki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 a co Ci się dzieje z abs'em? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ni ma go:)) miga wykrzyknik i swieci sie abs nonstop sam sterownik juz wyjalem, nie moge go tylko rozkrecic, czytalem ze sa one klejone i mozna tylko odciac scianke tam gdzie jest plytka a potem ja spowrotem skleic a na szrotach jeszcze nie patrzylem, zastanawiam sie tylko czy inne sterowniki z nieco innymi numerami podeszly by do mojej pompy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 a sprawdzałeś czy komputer sie łączy ze sterownikiem przez vaga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 nie łączy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 odezwij się do cinka z TCS handluje częściami, powiniem mieć sterowniki abs, dogadasz się z nim na pewno 511-464-997, [email protected] GG 4809183 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 dzieki ale juz pisalem, ma nieco inna pompe:< ktora nie pdejdzie doszedlemdo wniosku ze sam sie wezme za lutowanie, a noz cos wyjdzie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 propozycja spota jak w pierwszym poście kto reflektuje? godzina do dogadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 ja w pracy, drugi etat muszę pociągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 oj to lipa może następnym razem dasz radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Jeśli chodzi o niedzielę to dopiero 28.08 mam wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 to już sobie na spota rezerwuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ja akurat będę dochodził do siebie po weselu w Terespolu, kumpela ze studiów wychodzi za mąż... oj będzie się działo, stara paczka się zbierze, mamy nawet zapewniony nocleg w Terespolu i zaproszenie na poprawiny w niedzielę...... :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 hmmm jak będziesz chciał to dzwoń podjadę po Ciebie bo pewnie dętka będziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Spoko spoko, w te niedziele będę, miałem na myśli ostatni weekend sierpnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 a to luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Witam chciałbym wszystkich zaprosić na złocik nie wiem czy ktoś już wcześniej zapraszał. Czas: 15 sierpnia 2011 [poniedziałek] start godzina 13:00 Miejsce: Ciechanów, ul. Niechodzka 5 [tak jak w zeszłym roku - parking galerii "Mrówka". Na tym złociku będą wszystkie auta vag w tym również audi. Ja zamierzam się wybrać moją padlinką. I sorki za takie późne info ale ja sam wczoraj się dowiedziałem. A tu link z zeszłego roku: http://www.golf3.pl/topic...cka-vt27727.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi