Skocz do zawartości
IGNOROWANY

W213 220d 4 Matic AMG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratulacje Jędruś :thumbup1: 

Opublikowano
43 minuty temu, jedrekx napisał:

z perspektywy tego miesiąca kupiłbym kombi. po 3 dniach od odbioru auta dowiedziałem się, że wózek będzie się musiał zmieścić za parę miesięcy :decayed: 

Gratulacje:banan:

Opublikowano
2 godziny temu, jedrekx napisał:

z perspektywy tego miesiąca kupiłbym kombi. po 3 dniach od odbioru auta dowiedziałem się, że wózek będzie się musiał zmieścić za parę miesięcy :decayed: 

Gratulacje!!!

Opublikowano
W dniu 13.10.2020 o 08:15, jedrekx napisał:

do czasu rozwiązania zdążysz auto zmienić :decayed:

Gratulacje :thumbup1:

Opublikowano
W dniu 13.10.2020 o 08:15, jedrekx napisał:

Wrócisz więc do Avantów za chwilę bo są najładniejsze:decayed: tak Ci wyszła zdrada marki:bag:

Opublikowano

Gratulacje potomka Jędruś :drinks:

Auta oczywiście również:gicior:, coś innego na pewno niż audi.

Jakby coś nie grało, pretekst do zmiany auta na avanta już jest:grin:

Opublikowano
1 godzinę temu, D4NTE napisał:

Gratulacje potomka Jędruś :drinks:

Auta oczywiście również:gicior:, coś innego na pewno niż audi.

Jakby coś nie grało, pretekst do zmiany auta na avanta już jest:grin:

tym razem leasing mam na 3 lata, więc jeszcze trochę czasu do zmiany jest :decayed:

4 godziny temu, Wandej napisał:

Wrócisz więc do Avantów za chwilę bo są najładniejsze:decayed: tak Ci wyszła zdrada marki:bag:

jak na razie nie żałuję zmiany, wręcz przeciwnie - jestem zachwycony jazdą tym samochodem. a wózek też już kupiony i z palcem w tyłku mieści się w bagażniku i jeszcze jest miejsce :decayed:

Opublikowano

Zdrajca:decayed:

Opublikowano

fajnie jest jak na razie :kox:

Opublikowano

Opublikowano (edytowane)

ceramika i oklejone chromy jeszcze nie wpadły, ale pewnie po majówce będę działał ;) jednak miesiąc temu wpadł wózkowóz, w razie gdyby e klasa była za mała :decayed: kompletnie nie zakładałem takiego zakupu, ale trafiła się prawdziwa okazja - wujek mojej bratowej sprzedawał to auto, 2008 rok 161 tys km prawdziwego przebiegu, serwis tylko ASO. silnik 3.0 o mocy 225KM, mogłoby być więcej, ale nie jest źle. bardzo ciekawa wersja na 10-cio lecie produkcji ML'a Edition10 zawierająca mi.in. progi, wygląd prawie jak AMG, czarne środki lamp, czarny sufit etc. oczywiście pneumatyka na pokładzie jest ;) niestety pierwszy właściciel (dojcz) zabrał ORI felgi 20tki z pakietu Edition10 i zostawił paskudne 18tki..

rWGPQo1.jpg

1HUbomC.jpg

4rlrLOe.jpg

Edytowane przez jedrekx
Opublikowano

Nooo, lampy przód bym takie przygarną :kox: fotele wentylowane masz?

Opublikowano

no czarne lampy to jest :kox: wentylowane fotele są ;) a tylne podgrzewane

Opublikowano

Jak bedziesz miał chwilke sprawdz jakie w ML masz parametry tych felg i opon, coś na zime musze poszukac ;) 

Opublikowano
5 godzin temu, tomekhxc napisał:

Jak bedziesz miał chwilke sprawdz jakie w ML masz parametry tych felg i opon, coś na zime musze poszukac ;) 

Matko jedyna , te co pokupowali, jest tu jakiś administrator ?:dziura:

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Jędrek tobie się rodziło dziecko czy wnuk ? :whistling::D

Opublikowano

dziecko, choć póki co po terminie jest i wyjść na ten świat mu się nie spieszy ;) aczkolwiek kupiłem to auto za takie pieniądze, że możecie mnie nazywać dziadkiem :decayed: to była naprawdę okazja.

Opublikowano (edytowane)

taki żarcik, mnie też od dłuższego czasu ciągnie do wygody :decayed:, ogólnie te mietki jak na te roczniki jeszcze przyzwoicie wyglądają

Edytowane przez marcin_o23
Opublikowano

prawdę powiedziawszy Q7 I gen bardziej mi się podoba i uważam, że środek + multimedia są nowocześniejsze. no ale jak mówiłem, zakup był spontaniczny bo to była naprawdę okazja. w razie czego mam już na niego kupca jakby jednak nie przypasował ;)

Opublikowano (edytowane)

wpadła w końcu korekta i ceramika na całe auto, dodatkowo zabezpieczony został środek, wyprane dywany, dywaniki, nałożona ochrona na felgi, plastiki i niewidzialna wycieraczka. chromy oklejone na czarny połysk.. moim zdaniem dużo lepiej, ale to kwestia gustu ;) teraz tylko zastanawiam się co z grillem, czy go zostawić jak jest czy też okleić..

H8Jw4Js.jpg

OOhqC8W.jpg

ma9RJzJ.jpg

ZTL8jfB.jpg

AHE6wiY.jpg

Q4nX5hU.jpg

no i pozostało jeszcze poszukać czarnych atrap wydechów, bo tego nie chcieli oklejać..

jeszcze oprócz tego wpadł bagażnik THULE WINGBAR EDGE żeby móc założyć trumnę na dach i spokojnie spakować się na wakacje:

w7UyqDc.jpg

Edytowane przez jedrekx