instruktor83 Opublikowano 13 Października 2020 Opublikowano 13 Października 2020 43 minuty temu, jedrekx napisał: z perspektywy tego miesiąca kupiłbym kombi. po 3 dniach od odbioru auta dowiedziałem się, że wózek będzie się musiał zmieścić za parę miesięcy Gratulacje
Pucek Opublikowano 13 Października 2020 Opublikowano 13 Października 2020 2 godziny temu, jedrekx napisał: z perspektywy tego miesiąca kupiłbym kombi. po 3 dniach od odbioru auta dowiedziałem się, że wózek będzie się musiał zmieścić za parę miesięcy Gratulacje!!!
A-rek Opublikowano 16 Października 2020 Opublikowano 16 Października 2020 W dniu 13.10.2020 o 08:15, jedrekx napisał: z perspektywy tego miesiąca kupiłbym kombi. po 3 dniach od odbioru auta dowiedziałem się, że wózek będzie się musiał zmieścić za parę miesięcy do czasu rozwiązania zdążysz auto zmienić Gratulacje
Wandej Opublikowano 26 Listopada 2020 Opublikowano 26 Listopada 2020 W dniu 13.10.2020 o 08:15, jedrekx napisał: z perspektywy tego miesiąca kupiłbym kombi. po 3 dniach od odbioru auta dowiedziałem się, że wózek będzie się musiał zmieścić za parę miesięcy Wrócisz więc do Avantów za chwilę bo są najładniejsze tak Ci wyszła zdrada marki
D4NTE Opublikowano 26 Listopada 2020 Opublikowano 26 Listopada 2020 Gratulacje potomka Jędruś Auta oczywiście również, coś innego na pewno niż audi. Jakby coś nie grało, pretekst do zmiany auta na avanta już jest
jedrekx Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Opublikowano 26 Listopada 2020 1 godzinę temu, D4NTE napisał: Gratulacje potomka Jędruś Auta oczywiście również, coś innego na pewno niż audi. Jakby coś nie grało, pretekst do zmiany auta na avanta już jest tym razem leasing mam na 3 lata, więc jeszcze trochę czasu do zmiany jest 4 godziny temu, Wandej napisał: Wrócisz więc do Avantów za chwilę bo są najładniejsze tak Ci wyszła zdrada marki jak na razie nie żałuję zmiany, wręcz przeciwnie - jestem zachwycony jazdą tym samochodem. a wózek też już kupiony i z palcem w tyłku mieści się w bagażniku i jeszcze jest miejsce
jedrekx Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) ceramika i oklejone chromy jeszcze nie wpadły, ale pewnie po majówce będę działał jednak miesiąc temu wpadł wózkowóz, w razie gdyby e klasa była za mała kompletnie nie zakładałem takiego zakupu, ale trafiła się prawdziwa okazja - wujek mojej bratowej sprzedawał to auto, 2008 rok 161 tys km prawdziwego przebiegu, serwis tylko ASO. silnik 3.0 o mocy 225KM, mogłoby być więcej, ale nie jest źle. bardzo ciekawa wersja na 10-cio lecie produkcji ML'a Edition10 zawierająca mi.in. progi, wygląd prawie jak AMG, czarne środki lamp, czarny sufit etc. oczywiście pneumatyka na pokładzie jest niestety pierwszy właściciel (dojcz) zabrał ORI felgi 20tki z pakietu Edition10 i zostawił paskudne 18tki.. Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez jedrekx
tomekhxc Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Nooo, lampy przód bym takie przygarną fotele wentylowane masz?
jedrekx Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2021 no czarne lampy to jest wentylowane fotele są a tylne podgrzewane
tomekhxc Opublikowano 3 Maja 2021 Opublikowano 3 Maja 2021 Jak bedziesz miał chwilke sprawdz jakie w ML masz parametry tych felg i opon, coś na zime musze poszukac
FroS-t Opublikowano 3 Maja 2021 Opublikowano 3 Maja 2021 5 godzin temu, tomekhxc napisał: Jak bedziesz miał chwilke sprawdz jakie w ML masz parametry tych felg i opon, coś na zime musze poszukac Matko jedyna , te co pokupowali, jest tu jakiś administrator ? 1
marcin_o23 Opublikowano 3 Maja 2021 Opublikowano 3 Maja 2021 Jędrek tobie się rodziło dziecko czy wnuk ?
jedrekx Opublikowano 6 Maja 2021 Autor Opublikowano 6 Maja 2021 dziecko, choć póki co po terminie jest i wyjść na ten świat mu się nie spieszy aczkolwiek kupiłem to auto za takie pieniądze, że możecie mnie nazywać dziadkiem to była naprawdę okazja.
marcin_o23 Opublikowano 6 Maja 2021 Opublikowano 6 Maja 2021 (edytowane) taki żarcik, mnie też od dłuższego czasu ciągnie do wygody , ogólnie te mietki jak na te roczniki jeszcze przyzwoicie wyglądają Edytowane 6 Maja 2021 przez marcin_o23
jedrekx Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Opublikowano 7 Maja 2021 prawdę powiedziawszy Q7 I gen bardziej mi się podoba i uważam, że środek + multimedia są nowocześniejsze. no ale jak mówiłem, zakup był spontaniczny bo to była naprawdę okazja. w razie czego mam już na niego kupca jakby jednak nie przypasował
jedrekx Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2021 (edytowane) wpadła w końcu korekta i ceramika na całe auto, dodatkowo zabezpieczony został środek, wyprane dywany, dywaniki, nałożona ochrona na felgi, plastiki i niewidzialna wycieraczka. chromy oklejone na czarny połysk.. moim zdaniem dużo lepiej, ale to kwestia gustu teraz tylko zastanawiam się co z grillem, czy go zostawić jak jest czy też okleić.. no i pozostało jeszcze poszukać czarnych atrap wydechów, bo tego nie chcieli oklejać.. jeszcze oprócz tego wpadł bagażnik THULE WINGBAR EDGE żeby móc założyć trumnę na dach i spokojnie spakować się na wakacje: Edytowane 29 Czerwca 2021 przez jedrekx
Rekomendowane odpowiedzi