krojek Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 Panowie, problem z gniazdami zapalniczki 12v - żadne nie działa (popielniczka, podłokietnik, tył i bagażnik). Podświetlenie gniazd działa ale podłączone urządzenia już nie. Bezpieczniki w bagażniku całe, sprawdzałem także wszystkie bezpieczniki przy kierownicy także całe. Gdzie szukać problemu? Pacjent audi A5 2009r 2.0 TFSI
Muskel1 Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 Sprawdzałeś optycznie czy miernikiem oba konakty bezpiecznika? Za zapalniczki jest odpowiedzialny bezpiecznik nr.4 w bloczku D tył auta w boczku po prawej.
vin324pl Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia Witam. Odkopuje temat w bo w mojej A5 2021 nie mam ani zasilania ani podświetlania we wszystkich 3 gniazdach zapalniczki. Sprawdzałem multimetrem bezpiecznik (20A, panel C nr 6 pod podnóżkiem) i jest sprawny. gniazda sprawdzałem multimetrem o raz dwoma ładowarkami na włączonym zapłonie i lipa
vin324pl Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia Dziękuję Jak patrzę na schemat Audi A5 i S5 (2021-2022) - skrzynka bezpieczników i przekaźników SCHEMATY24.PL 2021, 2022. to "Czujnik położenia sprzęgła"
Rekomendowane odpowiedzi