Tomafx Opublikowano 12 Września 2020 Opublikowano 12 Września 2020 (edytowane) Witam, powrót do marki nastąpił, wcześniej a4 b7. Obecie a5 Sportback 2015r 2.0 190 km quattro z pełnym s-line. Lakier daytonagrau. Co najważniejsze od polskiego Niemca, który kupił ją w salonie audi w Niemczech. Także pewny przebieg ok. 150 tys i pełna dokumentacja Aso. Samochód w oryginale, nie kombinowane. Po sprawdzeniu z 6 ulepów w końcu trafiłem. Już mam kilka pomysłów na auto, narazie muszę doprowadzić je do porządku. Pierwsze foto. Późnej będzie więcej. Jak się ogarnę to będę miał kilka pytań. Edytowane 1 Października 2020 przez Tomafx
Michu1996 Opublikowano 12 Września 2020 Opublikowano 12 Września 2020 Wolnym czasem zrób zdjęcia wnętrza
liquid8p Opublikowano 12 Września 2020 Opublikowano 12 Września 2020 Ładna, daytona pięknie się mieni o zachodzie słońca
Tomafx Opublikowano 12 Września 2020 Autor Opublikowano 12 Września 2020 (edytowane) Wnętrze tak na szybko. W najbliższych planach : - serwis olejowo filtrowy - zrobione -czyszczenie wnętrza - zrobione -później wosk, może ceramika - ledy środek, drzwi itd. -przyciemnienie szyb tył- zrobione Z tego co wiem to rozrząd na 210 tyś. Jak się mylę to proszę o poprawienie mnie. :). Edytowane 26 Września 2020 przez Tomafx
kamelus_ Opublikowano 12 Września 2020 Opublikowano 12 Września 2020 No wnętrze zdecydowanie do odświeżenia
Tomafx Opublikowano 12 Września 2020 Autor Opublikowano 12 Września 2020 Tak, po długich bojach kupiłem. Trochę się na oglądałem tego i już miałem dosyć. Teraz jestem zabiegany, ale jak znajdę czas to garnę środek i budę to zrobię większą sesję. Mówiąc krótko, zaczynamy znowu zabawę z Audi. :).
Michu1996 Opublikowano 12 Września 2020 Opublikowano 12 Września 2020 3 minuty temu, Tomafx napisał: Tak, po długich bojach kupiłem. Trochę się na oglądałem tego i już miałem dosyć. Teraz jestem zabiegany, ale jak znajdę czas to garnę środek i budę to zrobię większą sesję. Mówiąc krótko, zaczynamy znowu zabawę z Audi. :). Zabawę która nie ma końca
Tomafx Opublikowano 12 Września 2020 Autor Opublikowano 12 Września 2020 (edytowane) Dokładnie ? ps. Jaki dobry olej silnikowy polecacie? Motul czy ravenol vmp a może cos lepszego? Drugie pytanie jakie paliwo tankujecie w dieslach - stacje paliw normalne, Orlen, shell itd. Czy zwykły olej czy jakieś lepsze tj, v-power? Edytowane 12 Września 2020 przez Tomafx
Tomafx Opublikowano 14 Września 2020 Autor Opublikowano 14 Września 2020 W dniu 12.09.2020 o 21:37, audiaudi napisał: No i kupiłeś Witam, dostałem taką płytę, ktoś się orientuję co tam może być, u do czego służy? Bo chyba chyba nie jest to płyta do navi z mapami?
kamelus_ Opublikowano 14 Września 2020 Opublikowano 14 Września 2020 34 minuty temu, Tomafx napisał: Witam, dostałem taką płytę, ktoś się orientuję co tam może być, u do czego służy? Bo chyba chyba nie jest to płyta do navi z mapami? To elektroniczna instrukcja obsługi którą możesz sobie załadować do MMI w aucie.
audiaudi Opublikowano 14 Września 2020 Opublikowano 14 Września 2020 Audi A5 Version des Jahres 2012 Onboard Bedienungsanleitung WWW.MANUALESAUDI.COM
Tomafx Opublikowano 17 Września 2020 Autor Opublikowano 17 Września 2020 Witam, serwis olejowo-filtrowy zrobiony. Do tego wszystkie płyny.
Tomafx Opublikowano 24 Września 2020 Autor Opublikowano 24 Września 2020 Kolejny mod, przyciemnione szyby :). W przyszłym tygodniu będzie następny.
instruktor83 Opublikowano 24 Września 2020 Opublikowano 24 Września 2020 No i już lepiejA nie planujesz zmienić bądź okleic chromów wokół szyb na czarno?
Tomafx Opublikowano 25 Września 2020 Autor Opublikowano 25 Września 2020 (edytowane) Dzięki za miłe słowa. Co do planów: Myślałem o chromie ale do tematu wruce na wiosnę. Szykuje się kolejny mod w przyszłym tygodniu. Co do dalszych planów to do końca roku: - pranie wnętrza i picowanie - już umówiona wizyta, - czyszczenie lakieru i wosk w październiku - oświetlenie led środek, - doświetlanie zakrętów - led - przyciemnienie lamp tył - parę drobnych zmian w środku mam w głowie jeszcze. Na wiosnę 2021 r. - program/ mapa - inne PS. Graty do moda już dotarły. Jutro podłącze i pokaże efekt. Edytowane 13 Czerwca 2021 przez Tomafx
Tomafx Opublikowano 26 Września 2020 Autor Opublikowano 26 Września 2020 (edytowane) Nowy mod już na pokładzie. Teraz czekam na lusterka jeszcze Edytowane 26 Września 2020 przez Tomafx 1
instruktor83 Opublikowano 26 Września 2020 Opublikowano 26 Września 2020 2 godziny temu, Tomafx napisał: Nowy mod już na pokładzie. Teraz czekam na lusterka jeszcze Miałem te same semi dynamic u siebie i wyrzucilem je po tygodniu , moim zdaniem lepiej zainwestować trochę więcej grosza by zrobić to tak żeby kierunkowskaz pływał . Ale Najważniejsze że tobie się podoba
Tomafx Opublikowano 26 Września 2020 Autor Opublikowano 26 Września 2020 (edytowane) Mi się to podobała a największy plus jest taki, że mogę wrócić do fabryki w każdej chwili odłączając wtyczki. Każde rozklejanie lamp i instalacja ledów w środku wiąże się z zatrzymaniem dowodu nawet jeśli to wygląda lepiej. Dlatego nawet nie biorę tego pod uwagę. Dla mnie cel został osiągnięty. Edytowane 26 Września 2020 przez Tomafx
Rekomendowane odpowiedzi