Siwy Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jakie znacie firmy felg zeby byly solidne i w miare nie drogie (oczywiscie oprocz oryginalnych audi)??
Cristoforo Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 http://www.autotiptop.com.pl/ bardzo solidne smigaja na nich forestery po poligonach nie wiem czy drogie czy nie ja mam na nie spore rabaty 20-24%
tomcio1600 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 RIAL :] ale tez raczej do tanich nie należą..
Dibo Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 AEZ, OZ, Ronal, BBS... itd. Było o tym wiele razy.
FAZY Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Najpierw coś sobie znajdż ,apotem wrzuć do oceny tak to możesz się dowiedzieć ,że wiele jest firm ,które produkują solidne felgi ,więc przy wyborze ci to za dużo nie pomoże
konradzed Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zapodaj jakieś koła do oceny, bo tak będzie najlepiej.
wentyl Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 ja polecam niemieckie fele są oki ATS, RH
Rekomendowane odpowiedzi