Dev Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 witam kupiłem nowy Ori kluczyk do swojego A4 musze go zakodowac, a u nas tego nie robią, musze jechac 70 km do ASO audi a na to nie mam czasu i ochoty jak do tego sie zabrac??? mam odpowiedniego Vag-a do tego, a nie chce nic spier.......c za pomoc w temacie proponuje litr dobrej gorzałki pozdrawiam T
Wihajster Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 nnooo nie jak go uzyskac? wyczytac z licznika... :gwizdanie:
Dev Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 w jaki sposób? czy fejs z ADACO moze to zrobic?
Wihajster Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 w jaki sposób? czy fejs z ADACO moze to zrobic? nie znam urzadzenia...ale spróbuj vag-tacho
grzanek85 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 vag tacho to najtańszy fejs którym to zrobisz, a nie masz przywieszki przy kluczach z karteczką??
Dev Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 vag tacho to najtańszy fejs którym to zrobisz, a nie masz przywieszki przy kluczach z karteczką?? niestety nic nie mam w ASO mi podadza?
grzanek85 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 jak jesteś właścicielem to może i CI podadzą ale za opłatą.... Jak byś mieszkał bliżej to minuta roboty....
Dev Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 jak jesteś właścicielem to może i CI podadzą ale za opłatą.... Jak byś mieszkał bliżej to minuta roboty.... przeciez nie chce za free pisałem juz co dam w zamian za pomoc, chyba ze jesteś w stanie wypic :polew: wiecej
Wihajster Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 jak jesteś właścicielem to może i CI podadzą ale za opłatą.... Jak byś mieszkał bliżej to minuta roboty.... nie podadza...
grzanek85 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No to zostaje Ci usługa dopisania w ASO, chyba żę będziesz przejeżdżał przez Kielce w najbliższym czasie to ja Ci dopiszę bo on-line się nie da
Dev Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No to zostaje Ci usługa dopisania w ASO, chyba żę będziesz przejeżdżał przez Kielce w najbliższym czasie to ja Ci dopiszę bo on-line się nie da jak zdobede pin to sie da?
Wihajster Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No to zostaje Ci usługa dopisania w ASO, chyba żę będziesz przejeżdżał przez Kielce w najbliższym czasie to ja Ci dopiszę bo on-line się nie da jak zdobede pin to sie da? tak
Rekomendowane odpowiedzi