benkarf Opublikowano 26 Września 2020 Opublikowano 26 Września 2020 (edytowane) Cześć pytanko ogarnia ktoś tutaj mapy na forum mam b6 quattro avf pierwsza mapa wykonana na tym forum nie będę pisał przez kogo moc okej za to spalanie mega.. Około 12 l, kolejna mapę wykonała mi osoba z elektrody nie stety mam brak odzewu, spalanie od 6 do 8/9 jest moc ładna ale kopci tak przy 2 tys obrotów oczywiście koleś z elektrody wykonał to bez logów u tu może być wina, chce ktoś podjąć się wyzwania? Wrzucam mapę obecną Dodam od siebie to że nie chciał bym aby kopcilo jak już to trochę a nie umyje samochód wrócę z 15 km trasy klapa czarna, wydech mam z 2.5 quattro wrzucony jeśli to istotne 019 JT poprawa 6 Edytowane 26 Września 2020 przez benkarf
Galetto Opublikowano 26 Września 2020 Opublikowano 26 Września 2020 To autko ma osprzęt seryjny? W sensie turbo, wtryski?
Tom A4 Opublikowano 26 Września 2020 Opublikowano 26 Września 2020 Soft to gotowiec i to z ciekawym doładowaniem dw bezmyślnie zmodyfikowane reszta podobnie
benkarf Opublikowano 26 Września 2020 Autor Opublikowano 26 Września 2020 Tak sama seria :/.. Tylko wydech od 2.5 ale to jest raczej nie istotne turbo jest po regeneracji w zeszłym roku. Chcecie jakieś logi może ktoś podejmie się wyzwania
Galetto Opublikowano 26 Września 2020 Opublikowano 26 Września 2020 Wgraj sobie serię i wtedy zrób logi bo w sofcie totalny rozpiz*ziel.
Tom A4 Opublikowano 26 Września 2020 Opublikowano 26 Września 2020 Totalny rozpi........ to delikatnie ujęte. ?
george Opublikowano 26 Września 2020 Opublikowano 26 Września 2020 6 godzin temu, benkarf napisał: Tak sama seria :/.. Tylko wydech od 2.5 ale to jest raczej nie istotne turbo jest po regeneracji w zeszłym roku. Chcecie jakieś logi może ktoś podejmie się wyzwania Do Słupska masz niecałą setkę. @Tom A4 trudnisz się EDC15?
benkarf Opublikowano 26 Września 2020 Autor Opublikowano 26 Września 2020 4 godziny temu, Tom A4 napisał: Totalny rozpi........ to delikatnie ujęte. ? Właśnie kolego daleko z Kartuz nie mam 1
dekiel 13 Opublikowano 27 Września 2020 Opublikowano 27 Września 2020 Przestroga dla wszystkich co chcą zapodać gotowy soft po okazyjnej cenie . Szybko i tanio bedzie moc.
benkarf Opublikowano 27 Września 2020 Autor Opublikowano 27 Września 2020 Okej czyli co tej mapy nie ma sensu logów wykonywać? Mam wgrać oryginał i wykonać logi?
george Opublikowano 27 Września 2020 Opublikowano 27 Września 2020 7 minut temu, benkarf napisał: Okej czyli co tej mapy nie ma sensu logów wykonywać? Mam wgrać oryginał i wykonać logi? Jeżeli Tom podejmie się tematu, to po prostu jedź do niego i resztą on zajmie się.
Rekomendowane odpowiedzi