piotrl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 witam i pozdrawiam po długiej przerwie Zmieniłem z a4 1.9 TDi 110 KM z 12/99 roku na VW Polo 1.4 TDi 80KM 12/08 roku oto on daje link do zdjecia http://polotdi.netau.net/ ale myślę ze niedługo zmienię spowrotem na jedynie słuszna markę czyli AUDI Auto glownie urzytkuje w miescie wiec duzy nie jest mi potrzebny a na dzien dzisiejszy audi nie posiada małego auta planowany nowy w sprzedazy Audi A1 jest na koniec 2009
Ukasz699 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 witam i pozdrawiam po długiej przerwie Zmieniłem z a4 1.9 TDi 110 KM na VW Polo 1.4 TDi 80KM oto on ale myślę ze niedługo zmienię spowrotem na jedynie słuszna markę czyli AUDI Gdzien On ?? A czemu tak zmieniles kiepsko ??
piotrl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Gdzien On ?? A czemu tak zmieniles kiepsko ?? Zdjecie mam na serwerze i nie wiem czemu nie laduje raz jest raz niema Niestety pierwsza wersja to był Fiat 500 diesel ale wybrałem VW bo TDi i jest mały a taki był mi potrzebny
Ukasz699 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A to w Uk ??????? Na Polskich blaszkach czy na Angielskich ??
piotrl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Tak na angielskich kupiony w UK z kierownica po lewej stronie czyli kontynentalnej
Ukasz699 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Tak na angielskich kupiony w UK z kierownica po lewej stronie czyli kontynentalnej No to ladnie.. Bo na Polskich blaszkach bardzo trzepia.. Az Ciezko uwierzyc w konfiskaty autek i szrotowanie.. No ale znajomemu ostatnio tak zrobili nawet nie chca wydawac potwierdzenia zezlomowania autka.. Te Panstwo rzadzi sie swoimi prawami dla Mnie niezrozumialymi.. Bo powinni wrzucic mandat i nakaz opuszczenia wysp ale nie tak..
piotrl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 To fakt ale w moim rejonie nie słyszałem jestem na południu żeby zabrali komuś auto jedynie Policja wyłapuje i zapisują wszystkich i podaje informacje ze trzeba przerejestrować auto i ubezpieczyć i płacić podatki drogowe lub wyjechać poza UK Wiec postanowiłem ich pokonać własna bronią szukałem z kolega po salonach kto się podejmie tego zamówienia i udało się 6 miesięcy czekania i na koniec 2008 roku odebrałem auto, podatku drogowego place rocznie 35 funtów ubezpieczenie 500 funtów za 2 kierowców i max zniżek uznali z Polski bez niczego
Ukasz699 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 To fakt ale w moim rejonie nie słyszałem jestem na południu żeby zabrali komuś auto jedynie Policja wyłapuje i zapisują wszystkich i podaje informacje ze trzeba przerejestrować auto i ubezpieczyć i płacić podatki drogowe lub wyjechać poza UK Wiec postanowiłem ich pokonać własna bronią szukałem z kolega po salonach kto się podejmie tego zamówienia i udało się 6 miesięcy czekania i na koniec 2008 roku odebrałem auto, podatku drogowego place rocznie 35 funtów ubezpieczenie 500 funtów za 2 kierowców i max zniżek uznali z Polski bez niczego No tak znizki jak najbardziej uznaja.. Wiesz zeby tu biegalo o sam tax road to nie ma problemu wiadome jezdzimy po ich drogach niszczymy je tez wiec trzeba bulic.. No ale ich ubezpieczenie jest sam wiesz masakrycznie duze.. Ja nie mam jeszcze 25 lat wiec za Audia tu krzykneli mi 3 tysiace funtow Dwa lata takich opat i przekraczam jego wartosc rynkowa tutaj
GRazny Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 tu krzykneli mi 3 tysiace funtow ciekaw jestem z czym się wiążą te ogromne stawki na wyspach...
Ukasz699 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 shocked: ciekaw jestem z czym się wiążą te ogromne stawki na wyspach... Wiesz: 1. Moje lata. 2. Samochody sa podzielone na grupy ubezpieczeniowe audi jest w bardzo wysokiej 3. Polskie prawo jazdy No ale mimo wszystko tu Mlodzi ludzie jezdza Corsami itd.. Wlasnie male litraze.. Duzo jest Golfow tych 1.9 ale 65 konny czy 85 jakos tak malusko.. [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 22:07_________________________________________________Poza tym to Panstwo Policyjne.. Jak dla Mnie jest straszne niby czesc Europy ale panuja zupelnie inne prawa niz wszedzie.. Teraz wszedl przepis ze dla aut z obcymi blaszkami nie beda wystawiane mandaty kredytowe.. Musisz mniec w gotowce przy sobie 900 F bo taki moze byc maksymalny mandat.. A jesli nie masz laweta i adios..
piotrl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 dokładnie kupuje sie tutaj na początek jakiegoś przysłowiowego grata mały silnik i zbiera się lata zniżek ubezpieczenie w UK jest 20 grup jak znajdę gazetę to wam wypisze VW Polo to grupa 5 1 grupa 273 funtow rocznie 2 280 3 304 4 323 5 348 6 374 7 388 8 410 9 437 10 462 11 489 12 518 13 544 14 570 15 610 16 663 17 725 18 799 19 877 20 grupa 963 rocznie do tego ubezpieczenia taki opis "gościu 35 lat mieszka w Swindon auto stoi na ulicy prawo jazdy czyste od punktów i brak wypadków" ale to z gazety z 2008 roku teraz mogło sie coś pozmieniać Audi zaczyna sie od grupy 9 konczy na 20 Tez mam polskie prawo jazdy z godnie z nowymi przepisami możemy jeździć na polskim prawo jedzie max do 3 lat w uk potem należny wymienić jeżeli pracuje legalnie jest rezydentem juz od 1 roku pracy. Mi zaostrza jeszcze 2 lata ściemy z polskim prawkiem a później wymiana
Ukasz699 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 dokładnie kupuje sie tutaj na początek jakiegoś przysłowiowego grata mały silnik i zbiera się lata zniżek ubezpieczenie w UK jest 21 grup jak znajdę gazetę to wam wypisze VW Polo to grupa 5 Jutro poszukam to wam wypisze Tez mam polskie prawo jazdy z godnie z nowymi przepisami możemy jeździć na polskim prawo jedzie max do 3 lat w uk potem należny wymienić jeżeli pracuje legalnie jest rezydentem juz od 1 roku pracy. Mi zaostrza jeszcze 2 lata ściemy z polskim prawkiem a później wymiana Wiesz Mnie ich prawa dziwia i smiesza zarazem bo jestesmy chyba w Unii nie [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 22:35_________________________________________________No Polo widac juz ale te pokrowce wywal co
piotrl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Wiesz Mnie ich prawa dziwia i smiesza zarazem bo jestesmy chyba w Unii nie Tak jesteśmy w unii ale oni myślą po swojemu niestety Polo widac juz ale te pokrowce wywal co Nie wywalę bo pasują pod zegary niebieskie
Ukasz699 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Wiesz Mnie ich prawa dziwia i smiesza zarazem bo jestesmy chyba w Unii nie Tak jesteśmy w unii ale oni myślą po swojemu niestety Polo widac juz ale te pokrowce wywal co Nie wywalę bo pasują pod zegary niebieskie Tylko wiesz co jednak jesli w planach masz dlugi pobyt na wyspach to jednak kiera po prawej bezpieczniejsza jest tu.. Idzie sie przyzwyczaic.. A jednak przy wyprzedzaniu wygoda i bezpieczenstwo chociaz tu tak nie szarzuja..
piotrl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Tylko wiesz co jednak jesli w planach masz dlugi pobyt na wyspach to jednak kiera po prawej bezpieczniejsza jest tu.. Idzie sie przyzwyczaic.. A jednak przy wyprzedzaniu wygoda i bezpieczenstwo chociaz tu tak nie szarzuja.. Mnie to nie przeszkadza jedyny problem to jak chcesz wyminąć autobus w mieście to jedyny minus a tak to mi nie przeszkadza moja lewa strona Jeśli chodzi o ich jazdę to fakt są czasami za za bardzo przepisowi ale często się zdarza ze na rondzie staja i puszczają włączających sięalbo wymuszają
Ukasz699 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Tylko wiesz co jednak jesli w planach masz dlugi pobyt na wyspach to jednak kiera po prawej bezpieczniejsza jest tu.. Idzie sie przyzwyczaic.. A jednak przy wyprzedzaniu wygoda i bezpieczenstwo chociaz tu tak nie szarzuja.. Mnie to nie przeszkadza jedyny problem to jak chcesz wyminąć autobus w mieście to jedyny minus a tak to mi nie przeszkadza moja lewa strona Jeśli chodzi o ich jazdę to fakt są czasami za za bardzo przepisowi ale często się zdarza ze na rondzie staja i puszczają włączających sięalbo wymuszają Oj tak bo u nas to Cie nawet z parkingu nie wypuszcza. No ale widzisz jak sie wszystko rozni.. No ale czasem zamulaja az idzie usnac wleczac sie za nimi.. I jak to mowia Polish idiot jak widza pedzace autko
piotrl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Oczywiście sa i tacy co lecą nie gorzej od niemcow ale to zależny od ich dnia np ostatnio w Poniedziałek wszyscy wlekli sie po 30-40km/h a w środę juz latali 60-80km/h w mieście fakt zależny kto tez kieruje dużo jeździ ludzi po 60-70 lat Dobra jak by co to odpisze jutro Pozdrawiam
Ukasz699 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Oczywiście sa i tacy co lecą nie gorzej od niemcow ale to zależny od ich dnia np ostatnio w Poniedziałek wszyscy wlekli sie po 30-40km/h a w środę juz latali 60-80km/h w mieście fakt zależny kto tez kieruje dużo jeździ ludzi po 60-70 lat Dobra jak by co to odpisze jutro Pozdrawiam No pewnie ze tak.. To jest bardzo dziwny narod jak dla Mnie niepojety.. Siedze tu juz ponad rok czasu grubo i dalej ich nie jarze.. No ale chyba trzeba by bylo sie Anglikem urodzic aby ich zrozumiec.. Pozdrawiam
piotrl Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2009 No pewnie ze tak.. To jest bardzo dziwny narod jak dla Mnie niepojety.. Siedze tu juz ponad rok czasu grubo i dalej ich nie jarze.. No ale chyba trzeba by bylo sie Anglikem urodzic aby ich zrozumiec.. Pozdrawiam witam Tak oni sa bardzo dziwni ale jak cie poznają to są nieźli jajcarze bynajmniej u mnie w pracy ale ciężko ich przekonać do polaka :wallbash:ja musiałem się starać przez rok a teraz jest okej
Ukasz699 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 No pewnie ze tak.. To jest bardzo dziwny narod jak dla Mnie niepojety.. Siedze tu juz ponad rok czasu grubo i dalej ich nie jarze.. No ale chyba trzeba by bylo sie Anglikem urodzic aby ich zrozumiec.. Pozdrawiam witam Tak oni sa bardzo dziwni ale jak cie poznają to są nieźli jajcarze bynajmniej u mnie w pracy ale ciężko ich przekonać do polaka :wallbash:ja musiałem się starać przez rok a teraz jest okej No ja pracuje z samymi Anglikami.. I mam j**ana blac Chris stare prochno panoszace sie mam jej tak dosyc ze normalnie jesli istanialo by spojrzenie ktore zabija to Ona by lezala dawno trupem.. Tylko ze sadze iz takie prymitywy maja po 4-5 zyc No ale niedluzo sie z nimi pozegnam bo mam juz dosyc Uk [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2009, 19:36_________________________________________________Dobra dyskutujmy na temat autka bo nam tu zaraz batow zasadza Pomysl o jakims wirusku z tych 80 km cos tam wycisnac pewnie mozna Naturalnie bys musial dymac do Polski bo tu to pewnie jak by Cie policzyli to :gwizdanie: No ale chyba masz na gwarancji autko wiec i tak odpada..
Rekomendowane odpowiedzi