Muskel1 Opublikowano 29 Października 2020 Opublikowano 29 Października 2020 (edytowane) Sprawdź sam. Jeżeli da się w sterownikach 42 i 52 w Byte 4 Bit 4 zakodować to obsługują funkcję składania. Ale te co masz powinny. Edytowane 29 Października 2020 przez Muskel1
rrrudy25 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Widzę że będę odgrzewał tematy... Chciałbym zrobić składanie lusterek z pilota,teraz dzilaja tylko po przekręcaniu pokrętła na drzwiach, jest taka opcja w kodowaniach czy trzeba coś zezbic. (Lustra duże składane poziomo) W drugiej mam składane z pilota (lustra małe,składane do góry)i można by zrobić prawe opuszczane przy wstecznym ,tylko jak to sprawdzić czy będą taką funkcję obsługiwały?
rrrudy25 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Znalazłem filmy jak to ogarnąć vcds-em i w obydwóch lusterka się kładą po wbiciu wstecznego ale "czarna"nie składa ich z pilota tylko z gałki na drzwiach Wydaje mi się że te lustra nie będą miały takiej funkci
Dev Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 6 minut temu, rrrudy25 napisał(a): Wydaje mi się że te lustra nie będą miały takiej funkci nie lustra tylko moduł w drzwiach
Rekomendowane odpowiedzi