Muskel1 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 (edytowane) 38 minut temu, WojtekA4B8 napisał: W takim razie też zamawiam To pewnie Ci się to tutaj przyda. massangaben-schriftzuege-kotfluegel.pdf Edytowane 12 Stycznia 2021 przez Muskel1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Piękne auto i mega foty . Dawaj do kalendarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 @Muskel1 Dzięki 19 minut temu, dekiel 13 napisał: Piękne auto i mega foty . Dawaj do kalendarza. Dzięki , nie wiem czy mnie tam wpuszczą z tą moją A6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 no niestety.. kalendarz jest a4-klub więc muszą być a4reczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 co do V6T z aliexpres to jak coś mam ..... leza w schowku bo nie siadły mi totalnie . Ori to ori wiec polakierowałem, mija prawie rok i sa dalej idealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 11 godzin temu, Cuber napisał: co do V6T z aliexpres to jak coś mam ..... leza w schowku bo nie siadły mi totalnie . Ori to ori wiec polakierowałem, mija prawie rok i sa dalej idealne A co z nimi nie tak? masz te rozmiarem podobne do oryginału i czarnym połysku ? Bo są też takie mniejsze i ono to są tragiczne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zamawiałem jak oryginał przyszły ciut inne na zdjeciu moje ORI polakierowane w czarny połysk i aliexpresowe powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 9 godzin temu, Cuber napisał: Zamawiałem jak oryginał przyszły ciut inne na zdjeciu moje ORI polakierowane w czarny połysk i aliexpresowe powyżej Jutro zrobię zdjęcie moich, ile płaciłeś za nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 nie wiem , wczoraj sprzedałem za 60 zł dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 @marcintuchola wrzuć fotę twoich z ali , bo fakt te co Grzesiek miał to bym też nie chciał , oryginał lakierowany na czarno wyglada bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zrób tak jak kolega @Cuber Original Audi V6T Schriftzug Exterieur Kotflügel Emblem Logo chrom SHOP.AHW-SHOP.DE Original Audi V6T Schriftzug für den rechten bzw. linken Kotflügel 100% Audi Original Teile® einfaches und schnelles anbringen / aufkleben… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 W dniu 9.01.2021 o 19:50, WojtekA4B8 napisał: Przyjechały dzisiaj czarne Ori emblematy Przód : 4H0853605CT94 ,A8,S8,Q2,Q8 Tył : 8W6853742AT94 ,RS5 Coupe wymiary identyczne jak w c7 lift , zrobi się tylko trochę cieplej i wlatują na auto , jeszcze pozostaje kwestia z emblematami V6T , oryginałów nie ma , myślę jeszcze czy włożyć chińskie czy może wywalić całkiem . Możesz ni podesłać wymiary tego tylnego emblematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 @marcin_o23200mm×70mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zapomniałem za dnia wstawić, ale podgląd jest, że zupełnie inne są od tych co kupił @Cuber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Jakieś takie brązowe ............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 2 godziny temu, Cuber napisał: Jakieś takie brązowe ............ Myślę, że to wina kamerki, balans bieli przekłamała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Godzinę temu, Muskel1 napisał: Myślę, że to wina kamerki, balans bieli przekłamała. Patrzac ze kolor audicy to chyba Havana Schwarz ( wpada w brąz ) to sie mnie nie wydaje Ogolnie z alli wpadaja delikatnie w brąz, u kilku osob widziałem live .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 (edytowane) Idealnie czarny też nie jest na tej fotce ten kolor auta. Może niech kolega za dnia na zewnątrz zrobi fotkę. Edytowane 15 Stycznia 2021 przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Ze mną o kolorach nie pogadacie ? kolor auta to czarny Mythos metalik. Na zdjęciu faktycznie ciut inny kolor niż na żywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi