rademenes Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam klubowiczów Moje pytanie jest następujące, mam przedmuchy po odkręceniu korka wlewu oleju czy to normalne?
stomi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Też mnie ciekawi jak jest u was, u mnie trochę dmucha, minimalnie mniej jak z odkurzacza
jacek1971 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 U mnie też dmucha,ale gdzieś już o tym czytałem,że tak ma być.Obroty wałków powodują kompresję,czy coś w tym stylu.
marewel Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Jak dmucha to silniki macie do remontu
dany1135 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 to kolega sie z odpowiedzia nie popisal bo za wiele z niej nie wyciagniemy dziekujemy za takie odp......
marewel Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Gdzies juz chyba pisalem ze to nie polonez gdzie stan silnika sprawdzalo sie po odkreceniou korka.
dany1135 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Gdzies juz chyba pisalem ze to nie polonez gdzie stan silnika sprawdzalo sie po odkreceniou korka rozumiem twoja odp.tylko pytanie bylo czy to jest normalne a nie czy silnik do rematu?
marewel Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Jakbys mial podstawowa wiedze na temat zasady dzialania silnika to bys nie zadawal tak glupich pytan.
Gość krzychuzzz Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Jakbys mial podstawowa wiedze na temat zasady dzialania silnika to bys nie zadawal tak glupich pytan. Przepraszam że się wtrące ale gdyby każdy miał tak ogromną wiedzę na temat silników to istnienie takich for jak np nasze było by chyba bez sensu.... Skoro wiesz to nie możesz po prostu udzielić kolegom konkretnej odpowiedzi? no offence
loco87 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Niektóre silniki po odkręceniu korka gasną....
dany1135 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Jakbys mial podstawowa wiedze na temat zasady dzialania silnika to bys nie zadawal tak glupich pytan. kolego marewel wiedze mam jakos ktora jest wystarczajaca dla mnie a po 2-gie to nie ja o to pytam tylko jezeli ty jestes tak wszechwiedzący to mozesz kolega w prosty sposob odp. tak z grzecznosci
Rekomendowane odpowiedzi