indyczes Opublikowano 4 Listopada 2020 Opublikowano 4 Listopada 2020 Witam kolegów. Prośba do tych co mają dostęp do dokumentacji serwisowej: jakim momentem dokręcić nakrętkę tej śruby? Boję się,że mogę dokręcić za mocno i pęknie ucho zwrotnicy, z kolei za słabo to pewnie po czasie zrobią się tak luzy i zwrotnica do wywalenia. Szukałem po sieci i są sprzeczne informacje, auto jak w podpisie, zwrotnica aluminiowa, pewnie przy zwrotnicach żeliwnych w starszych modelach dociąga się mocniej. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdr.
indyczes Opublikowano 5 Listopada 2020 Autor Opublikowano 5 Listopada 2020 Witam. Pewna ta informacja? Kolega z forum podaje,że 50nM plus 90 stopni, w sieci znalazłem filmik z AUTO-DOC gdzie podają 65nM. Ma ktoś dostęp do ELSAWIN i może to otwierdzić lub wrzucić zrzut ekranu?
kamil-vag Opublikowano 5 Listopada 2020 Opublikowano 5 Listopada 2020 (edytowane) W tym poście dodałem pdfy z serwisowki, wszystko masz tam opisane: https://a4-klub.pl/topic/450130-wymiana-zawieszenia-w-a4-b6/?do=findComment&comment=5461273 Edytowane 5 Listopada 2020 przez kamil-vag
indyczes Opublikowano 6 Listopada 2020 Autor Opublikowano 6 Listopada 2020 Ok podziękował za pomoc. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi