Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[RS4 B7] Audi RS4 Black | Mały update

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trochę się teraz gryzą felgi z chromami :wink4: ale i tak pięknie jest :cool1:

tez mi sie tak wydaje do chromow lepiej pasowaly te srebrne a ten grafit tylko i wylacznie d black optik ale to taki detal dla czepialskich.Co tu duzo mowic , auto bajeczne :cool1:

Opublikowano

Fajne te BBSy, rzadko spotykane :good: Ile taka przyjemność, o ile można wiedzieć ?

Opublikowano

ładne fotki :good: felgi tez moga ciekawie wygladac na aucie :gwizdanie:

ciekawe czy sa takie kratki od halogenow w stylu plastra miodu do B8, albo grill taki w siatke w ogole...

Opublikowano

bardziej mi sie ori podobaja. szalu nie ma. wazne ze wlascicielowi sie podoba :good:

Opublikowano

KOX auto :good:

Jestem ciekaw jak bedzie na BBSie :)

Opublikowano

we czy sa takie kratki od halogenow w stylu plastra miodu do B8, albo grill taki w siatke w ogole...

pewnie beda jak B8 doczeka sie wersji RS :wink4:

Opublikowano
  • Autor

I właśnie o to chodzi, że są bardzo zbliżone do fabrycznego wzoru a jednak inne…

Rozmiar – 19’, myślałem nad 20’ ale w takim przypadku rozpoczyna się problem z tolerancją szerokości opony i de facto niby jest zamiennik ale różni producenci mają niby przy tym samym rozmiarze (255/35/19) troszkę mniejszą lub troszkę większą oponę – nie będę ryzykował .

Dibo – około 12k pln, rzadko spotykane bo to nowy model (te będą pierwsze w PL :gwizdanie: )

Miron78 – sponio, pod warunkiem że będziesz dbał :chytry: – opony też chcesz?[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 23:22_________________________________________________

we czy sa takie kratki od halogenow w stylu plastra miodu do B8, albo grill taki w siatke w ogole...

pewnie beda jak B8 doczeka sie wersji RS :wink4:

tylko na to czekam... już niebawem :chytry:

Opublikowano

co tu dużo pisać..PRZE KOZACKA fura.... fele wypasione, czekam na fotki jak już bedą na autku... :good: :good: :notworthy: :notworthy:

pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Miron78 – sponio, pod warunkiem że będziesz dbał :chytry: – opony też chcesz?

Ja wezmę bez opon i obiecuję o nie dbać, będą moim skarbem :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Tak przy temacie modyfikacji:

Po 3 tygodniach oczekiwania otrzymałem i zainstalowałem:

a1222008341250682327sma.jpg

moje dodatkowo posiadają zawory (przepustnice)

a1222000001250668392sma.jpg

Wydechy firmy Eisenmann ( www.eisenmann-sportauspuff.de ) w wersji sport + pipe’y (usunięty tłumik środkowy)

Dźwięk… brak słów, 101% rakieta… V8 uwidocznione! (można umawiać się na odsłuchiwanie :decayed: )

Czekam jeszcze na kilka innych elementów, na koniec podjadę na upgrade soft’u - przewidywane 460-470km :evil:

Opublikowano

daj fotki auta z wydechem :kox: :kox:!!!!!!!!!

Opublikowano

no ja Cie często widze jak wracam z pracy :) zawsze jedziesz w strone łomianek :)

Opublikowano

:bicz:

nie wtrącaj się jak dorośli rozmawiają :decayed:

Opublikowano

jest kasa jest zabawa :naughty:

no to ja czekam na te kratki :wink4:

Opublikowano

ale ja bym chcial zaznaczyc,ze te kratki i tak nic nie dadza,bo te auto i tak ma muła :decayed::naughty::tongue4:

Opublikowano

:bicz:

nie wtrącaj się jak dorośli rozmawiają :decayed:

Dobrze dziadziu :decayed:

Opublikowano

Nie taniej było zrobic wydech w polsce? I tak nie da takiego przyrostu jak wydechy robione w PL bo niemcy maja fioła na punkcie ekologii :naughty: :naughty: :naughty: felgi ładne ale efekt ocenimy dopiero na aucie. :)

takie firmy jak Mg motorsport albo el-tec zrobiliby taki jak chcesz i odpowiednio wyciszony. I znając życie za 60% ceny która zapłaciłes.

Opublikowano

ale ja bym chcial zaznaczyc,ze te kratki i tak nic nie dadza,bo te auto i tak ma muła :decayed::naughty::tongue4:

odmuli sie go :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Nie taniej było zrobic wydech w polsce? I tak nie da takiego przyrostu jak wydechy robione w PL bo niemcy maja fioła na punkcie ekologii :naughty: :naughty: :naughty: felgi ładne ale efekt ocenimy dopiero na aucie. :)

takie firmy jak Mg motorsport albo el-tec zrobiliby taki jak chcesz i odpowiednio wyciszony. I znając życie za 60% ceny która zapłaciłes.

Trochę tego przerobiłem... żaden inny wydech nie ma tego dźwięku co Eisenmann :chytry:

boberek - a w którym miejscu? w Łomiankach to ja akurat nie często bywam... :gwizdanie:

Opublikowano

ostatnio stałeś na wilczej :kox: