michal9200 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Jak by ktoś szukał kogoś do montażu 2xusb I aktywacji Audi Smartphone Interface to zapraszam. W przedlift jest też opcja zrobienia bezprzewodowego AndroidAuto CarPlay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonru5h Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 W dniu 25.04.2021 o 11:58, gibondarek napisał: Witam, Niedawno zakupiłem B9 z 2017r i chciałbym mieć Android auto. Mam w schowku 2xSD + SIM oraz AUX i USB charge only w podłokietniku. Co muszę zrobić żeby cieszyć się z Android auto (głównie chodzi o mapy Google)? Cześć, jestem w identycznej sytuacji, kilka miesięcy temu kupiłem B9 i również nieco doskwiera mi brak smartphone interface. Znalazłem zestaw oznaczony jako 8W0051472 i zastanawiam się czy jego zakup jest rozwiązaniem? Ktoś już może ma ten temat rozpoznany? Nie wiem czy ten zestaw zawiera wszystko co jest potrzebne oraz czy można to samodzielnie zainstalować, nie rozbierając przy tym połowy samochodu? Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macherstudio Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Szanowni Grupowicze, uprzedzając pewne fakty, proszę Was o informację: 1) Czym różnią się złącza o numerach 4M0035736A od 8W0035736 ? 2) Innymi słowy, które z gniazd, a może oba nadają się do uruchomienia AA ? Dedykowane do / Audi A4 B9 / 2019 / przedlift / 20 TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 8W0 jest z A4, 4M0 jest z Q7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macherstudio Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 5 minut temu, Muskel1 napisał: 8W0 jest z A4, 4M0 jest z Q7. A to "skąd jest" determinuje "gdzie może trafić" - innymi słowy czy ten z Q7 może trafić do mojego A4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Możliwe ale nie na 100% Wolałbym założyć 8W0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpjp8 Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Witam, w moim A5 F5 jest CP i AA, ale niestety kablowo. Mam nawigację i jednostkę z wejściem na 2 karty SD i SIM, a w podłokietniku 1xUSB i AUX. Czy ma ktoś wiedzę czy w przedliftowym A5 F5, (które pewnie jest analogiczne do A4 B9 przed liftem) jest możliwa aktywacja Carplay i Android Auto bezprzewodowo? A jakby jeszcze doposażyć go w ładowarkę bezprzewodową to już w ogóle bajka. Pytam o rozwiązanie bazujące na oryginalnych częściach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_Gregovic Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 W dniu 26.06.2022 o 08:36, michal9200 napisał(a): Jak by ktoś szukał kogoś do montażu 2xusb I aktywacji Audi Smartphone Interface to zapraszam. W przedlift jest też opcja zrobienia bezprzewodowego AndroidAuto CarPlay Witam, Mam już u siebie fabrycznie 2xUSB i 1x AUX w "przedlifcie" jak ogarnąć teraz bezprzewodowe połączenie z Car PLAY ? Po kablu działa fajnie i normalnie no ale to po kablu ... JAkieś pomysły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiruK Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Jeśli chodzi o bezprzewodowe AA to poczytaj o AAWireless, mam i działa bezproblemowo, wcześniej próbowałem Carlinkit 4 i nie działał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_Gregovic Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 W dniu 12.12.2022 o 00:13, MiruK napisał(a): Jeśli chodzi o bezprzewodowe AA to poczytaj o AAWireless, mam i działa bezproblemowo, wcześniej próbowałem Carlinkit 4 i nie działał. Super, dziękuję !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tberg1914 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Witam. Mam biedawersję a4 b9 z 2021 roku jeszcze na gwarancji. W podłokietniku 1xUSB charge only. W serwisie zaśpiewali mi 5-6k PLN za przeróbkę i uruchomienie car play. Czy da się to zrobić bez utraty gwarancji poza serwisem? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zapytaj w ASO czy utracisz gwarancję. Normalnie nie powinieneś ale są przypadki, gdzie w razie wystąpienia jakiejś usterki w powiązanych urządzeniach, uchylają się od usług w ramach gwarancji, spychając winę na ingerencję w system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidAudi4 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 W dniu 14.12.2020 o 08:05, wrclaguna napisał(a): @wrclaguna mozna prosic o jakis namiar do Ciebie?thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Войдите на Facebook WWW.FACEBOOK.COM Войдите на Facebook, чтобы общаться с друзьями, родственниками и знакомыми. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiruK Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Z ciekawostek ... na AA 8.8 pojawił mi się dziś wreszcie nowy Coolwalk Pierwsze wrażenia pozytywne, po wifi telefon prawie się nie grzeje ( wcześniej bardzo grzał mi w kieszeni), na wcześniejszych wersjach czasami zrywało mi połączenie z samochodem, dziś pojeździłem trochę i ani jednego rozłączenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platinum Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Witajcie. Znacie, polecacie kogoś z okolic Krakowa kto odblokuje navi, doposaży w androida i inne rzeczy samochodzik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 3 godziny temu, platinum napisał(a): Witajcie. Znacie, polecacie kogoś z okolic Krakowa kto odblokuje navi, doposaży w androida i inne rzeczy samochodzik ? navipol - Szukaj w Google WWW.GOOGLE.DE Lub nieco dalej w Msyłowicach kolega @Deniro Navitronic | Uwolnij potencjał NAVIECUTRONIC.PL NaviTronic wprowadza najnowocześniejsze rozwiązania z zakresu zmiany regionu pojazdów... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżangobajana Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Jak uruchomić tego carlinka w b9 przed liftem? Nie mogę sobie poradzić... Mam wersję A2A, podłączam do portu USB, następnie paruje urządzenie z moim telefonem przez bluetooth i nic się nie dzieje, łączę się przez WiFi i nadal nic się nie dzieje. Na MMI nie pojawia się android auto tak jak w przypadku gdy podepnę telefon za pomocą kabla... Próbowałem już trzema różnymi telefonami... Czy jakiś wpływ na to może mieć to że auto jest z USA i nie ma jeszcze przeprowadzonej konwersacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiruK Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie Carlink nie chciał działać, na MMI miałem czarny ekran. Zapiąłem AAWireless i działa OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżangobajana Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 (edytowane) W dniu 15.05.2023 o 23:36, MiruK napisał(a): Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie Carlink nie chciał działać, na MMI miałem czarny ekran. Zapiąłem AAWireless i działa OK. Jaki masz telefon? Kupiłem już dwa modele carlinkit i żaden nie działa z moim huawei p30 pro i z POCO. Działają z samsungiem. Gdzie kupowałeś tego AAWireless? Możesz podać link? Edytowane 17 Maja 2023 przez Dżangobajana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi