phiel Opublikowano 1 Grudnia 2020 Opublikowano 1 Grudnia 2020 (edytowane) Mam bardzo specyficzny gust - strasznie podoba mi się dyfuzor sline przedliftowy, a mam polifta bez sline. Chciałbym taki look C7. Da się jakoś to wyrzeźbić? Nie chciałbym pakować się w zmianę zderzaka, bo po prostu mam na nim bardzo ładny lakier. Z kolei te chińskie podróbki ala s4 kompletnie mi się nie podobają. Edytowane 1 Grudnia 2020 przez phiel
phiel Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2020 Albo przeboleć bidę jak się porysuje/uszkodzi to będę myślał nad sline, trudno
Muskel1 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Do dyfuzora s-line musisz mieć zderzak s-line. Obojętnie czy chcesz przed-czy polift. Dyfuzory s-line pasują tylko do zderzaów s-line.
phiel Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2020 18 godzin temu, Muskel1 napisał: Do dyfuzora s-line musisz mieć zderzak s-line. Obojętnie czy chcesz przed-czy polift. Dyfuzory s-line pasują tylko do zderzaów s-line. Właśnie dyfuzor sline da się spasować w przedlifcie zwykłym - widziałem taką rzeźbę
Muskel1 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Opublikowano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Ale chyba na nie oryginalnym dyfuzorze s-line. Zderzaki są całkiem inne i te dyfuzory tam nie podejdą. Na takim jak ten np. Edytowane 5 Grudnia 2020 przez Muskel1
Rekomendowane odpowiedzi