Opublikowano 30 Czerwca 20233 l 19 godzin temu, jozko napisał(a): Jakies tam sa Scieta ori i dolozone ogrzewania ze zwyklej. I można mieć wszystko
Opublikowano 30 Czerwca 20233 l Autor Obszywane kierownice nie podobają mi się, gdyż są grubsze niż w oryginale, więc jak widać coś za coś. Wolę pozostać przy oryginale
Opublikowano 30 Czerwca 20233 l 2 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Obszywane kierownice nie podobają mi się, gdyż są grubsze niż w oryginale, więc jak widać coś za coś. Wolę pozostać przy oryginale Kto co lubi
Opublikowano 30 Czerwca 20233 l Autor Dokładnie, a że jest to mój temat, o moim aucie pozostanie jak pisałem
Opublikowano 30 Czerwca 20233 l 12 minut temu, Muskel1 napisał(a): Obszywane kierownice nie podobają mi się, gdyż są grubsze niż w oryginale, więc jak widać coś za coś. Wolę pozostać przy oryginale Zalezy gdzie robisz w B8 mialem wybor, zostac przy ori, dolozyc jakies bicepsy, jak ma byc grubsza to o ile mniej wiecej. To wplywa na koszt oczywiscie
Opublikowano 30 Czerwca 20233 l Autor Musiałbyś zerwać starą skórę aby średnica pozostała jak w ori. Najczęściej tego nie robią tylko kleją nową warstwę na starą skórę, tak jak na górnej fotce.
Opublikowano 30 Czerwca 20233 l 50 minut temu, Muskel1 napisał(a): Musiałbyś zerwać starą skórę aby średnica pozostała jak w ori. Najczęściej tego nie robią tylko kleją nową warstwę na starą skórę, tak jak na górnej fotce. i tutaj sie mylisz - stara skora zerwana bo dokladane bylo ogrzewanie. Jest takiej samej grubosci jak ori.
Opublikowano 30 Czerwca 20233 l Autor Wygląda na grubszą, poza tym, nie gniewaj się, ale jakość wykonania nie jest 100%. Po lewej stronie masz jakieś wybrzuszenia. Edytowane 30 Czerwca 20233 l przez Muskel1
Opublikowano 13 Września 20233 l Autor Przyszedł czas na bezprzewodowy HEX-NET wkurzało mnie już od dawna to szarpanie się z tym kablem.
Opublikowano 14 Września 20233 l 12 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Przyszedł czas na bezprzewodowy HEX-NET wkurzało mnie już od dawna to szarpanie się z tym kablem. Ciekawe czy wszystkie HEX-NETy są w walizkach ?
Opublikowano 14 Września 20233 l Autor Nie wiem jak w PL ale w Niemczech przy zakupie masz (za dopłatą) możliwość wyboru, czy chcesz z walizką czy bez. Poprzednie HEX-V2 i Multiscan USB+CAN miałem też z walizką. Jest to praktyczne i przydatne. Edytowane 14 Września 20233 l przez Muskel1
Opublikowano 14 Września 20233 l Autor 8 godzin temu, turzol napisał(a): Nie chciałbyś odsprzedać wersji na kabel? Niestety została już sprzedana. Ross-Tech VCDS original HEX V2 unlimited WWW.EBAY.DE Entdecken Sie Ross-Tech VCDS original HEX V2 unlimited in der großen Auswahl bei eBay... Edytowane 14 Września 20233 l przez Muskel1
Opublikowano 14 Września 20233 l 12 godzin temu, turzol napisał(a): Nie chciałbyś odsprzedać wersji na kabel? Mam jak chcesz, VCP też
Opublikowano 26 Października 20232 l Such a beautiful car , i did read who'll topic , very nice upgrade with exhaust and dash camera , and battery charger , very nice and clear video even in the night , i was surprised because its from AliExpress . I like a gecko with Audi sing too , but its little bit expensive , countless happy kilometer with this beautiful automobile.
Opublikowano 31 Października 20232 l W dniu 14.09.2023 o 09:59, Muskel1 napisał(a): Nie wiem jak w PL ale w Niemczech przy zakupie masz (za dopłatą) możliwość wyboru, czy chcesz z walizką czy bez. Poprzednie HEX-V2 i Multiscan USB+CAN miałem też z walizką. Jest to praktyczne i przydatne. U nas podobnie. Jak nie zamówisz z walizka, to przysyłają samą kostkę i kabelek (u mnie tak wlasnie bylo). Będzie trzeba żyć bez walizeczki. Z drugiej strony - 138 PLN za walizeczke to też ciekawa cena
Opublikowano 31 Października 20232 l Autor Walizka jest bardzo praktyczna i przydatna. Zawsze zamawiam z walizką. Właśnie tego brakowało mi przy zakupie VCP, tam nie ma możliwości wyboru z walizką, więc sam sobie dokupiłem
Opublikowano 31 Października 20232 l zamawiałem 2 tygodnie temu VCDSa takiego jak Twój i przyszedł z walizką
Opublikowano 31 Października 20232 l 3 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Walizka jest bardzo praktyczna i przydatna. Zawsze zamawiam z walizką. Właśnie tego brakowało mi przy zakupie VCP, tam nie ma możliwości wyboru z walizką, więc sam sobie dokupiłem Gdzieś przegapiłem walizkę przy dodawaniu do koszyka ?