Michu1996 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Opublikowano 30 Czerwca 2023 19 godzin temu, jozko napisał(a): Jakies tam sa Scieta ori i dolozone ogrzewania ze zwyklej. I można mieć wszystko
Muskel1 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2023 Obszywane kierownice nie podobają mi się, gdyż są grubsze niż w oryginale, więc jak widać coś za coś. Wolę pozostać przy oryginale
Michu1996 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Opublikowano 30 Czerwca 2023 2 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Obszywane kierownice nie podobają mi się, gdyż są grubsze niż w oryginale, więc jak widać coś za coś. Wolę pozostać przy oryginale Kto co lubi
Muskel1 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2023 Dokładnie, a że jest to mój temat, o moim aucie pozostanie jak pisałem
kudin Opublikowano 30 Czerwca 2023 Opublikowano 30 Czerwca 2023 12 minut temu, Muskel1 napisał(a): Obszywane kierownice nie podobają mi się, gdyż są grubsze niż w oryginale, więc jak widać coś za coś. Wolę pozostać przy oryginale Zalezy gdzie robisz w B8 mialem wybor, zostac przy ori, dolozyc jakies bicepsy, jak ma byc grubsza to o ile mniej wiecej. To wplywa na koszt oczywiscie
Muskel1 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2023 Musiałbyś zerwać starą skórę aby średnica pozostała jak w ori. Najczęściej tego nie robią tylko kleją nową warstwę na starą skórę, tak jak na górnej fotce. 1
jozko Opublikowano 30 Czerwca 2023 Opublikowano 30 Czerwca 2023 50 minut temu, Muskel1 napisał(a): Musiałbyś zerwać starą skórę aby średnica pozostała jak w ori. Najczęściej tego nie robią tylko kleją nową warstwę na starą skórę, tak jak na górnej fotce. i tutaj sie mylisz - stara skora zerwana bo dokladane bylo ogrzewanie. Jest takiej samej grubosci jak ori.
Muskel1 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2023 (edytowane) Wygląda na grubszą, poza tym, nie gniewaj się, ale jakość wykonania nie jest 100%. Po lewej stronie masz jakieś wybrzuszenia. Edytowane 30 Czerwca 2023 przez Muskel1
Muskel1 Opublikowano 13 Września 2023 Autor Opublikowano 13 Września 2023 Przyszedł czas na bezprzewodowy HEX-NET wkurzało mnie już od dawna to szarpanie się z tym kablem. 4
simon__75 Opublikowano 14 Września 2023 Opublikowano 14 Września 2023 12 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Przyszedł czas na bezprzewodowy HEX-NET wkurzało mnie już od dawna to szarpanie się z tym kablem. Ciekawe czy wszystkie HEX-NETy są w walizkach ?
Muskel1 Opublikowano 14 Września 2023 Autor Opublikowano 14 Września 2023 (edytowane) Nie wiem jak w PL ale w Niemczech przy zakupie masz (za dopłatą) możliwość wyboru, czy chcesz z walizką czy bez. Poprzednie HEX-V2 i Multiscan USB+CAN miałem też z walizką. Jest to praktyczne i przydatne. Edytowane 14 Września 2023 przez Muskel1
turzol Opublikowano 14 Września 2023 Opublikowano 14 Września 2023 Nie chciałbyś odsprzedać wersji na kabel?
Muskel1 Opublikowano 14 Września 2023 Autor Opublikowano 14 Września 2023 (edytowane) 8 godzin temu, turzol napisał(a): Nie chciałbyś odsprzedać wersji na kabel? Niestety została już sprzedana. Ross-Tech VCDS original HEX V2 unlimited WWW.EBAY.DE Entdecken Sie Ross-Tech VCDS original HEX V2 unlimited in der großen Auswahl bei eBay... Edytowane 14 Września 2023 przez Muskel1
Dev Opublikowano 14 Września 2023 Opublikowano 14 Września 2023 12 godzin temu, turzol napisał(a): Nie chciałbyś odsprzedać wersji na kabel? Mam jak chcesz, VCP też
MarioR34 Opublikowano 26 Października 2023 Opublikowano 26 Października 2023 Such a beautiful car , i did read who'll topic , very nice upgrade with exhaust and dash camera , and battery charger , very nice and clear video even in the night , i was surprised because its from AliExpress . I like a gecko with Audi sing too , but its little bit expensive , countless happy kilometer with this beautiful automobile.
simon__75 Opublikowano 31 Października 2023 Opublikowano 31 Października 2023 W dniu 14.09.2023 o 09:59, Muskel1 napisał(a): Nie wiem jak w PL ale w Niemczech przy zakupie masz (za dopłatą) możliwość wyboru, czy chcesz z walizką czy bez. Poprzednie HEX-V2 i Multiscan USB+CAN miałem też z walizką. Jest to praktyczne i przydatne. U nas podobnie. Jak nie zamówisz z walizka, to przysyłają samą kostkę i kabelek (u mnie tak wlasnie bylo). Będzie trzeba żyć bez walizeczki. Z drugiej strony - 138 PLN za walizeczke to też ciekawa cena
Muskel1 Opublikowano 31 Października 2023 Autor Opublikowano 31 Października 2023 Walizka jest bardzo praktyczna i przydatna. Zawsze zamawiam z walizką. Właśnie tego brakowało mi przy zakupie VCP, tam nie ma możliwości wyboru z walizką, więc sam sobie dokupiłem
Dev Opublikowano 31 Października 2023 Opublikowano 31 Października 2023 zamawiałem 2 tygodnie temu VCDSa takiego jak Twój i przyszedł z walizką 1
simon__75 Opublikowano 31 Października 2023 Opublikowano 31 Października 2023 3 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Walizka jest bardzo praktyczna i przydatna. Zawsze zamawiam z walizką. Właśnie tego brakowało mi przy zakupie VCP, tam nie ma możliwości wyboru z walizką, więc sam sobie dokupiłem Gdzieś przegapiłem walizkę przy dodawaniu do koszyka 🫣
Rekomendowane odpowiedzi