Sopel Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Jestem ciekawy co myslicie o tych felgach do mojej niuni:) Czy wogole beda pasowac itd.?? Mam seryjna zawieche http://allegro.pl/item594742349_5x112_polerka_avus_look_wysylka_gratis_120gp.html Mam jeszcze pytanie co do nich potrzebuje?? Czy potrzebne sa jakies pierscienie centrujace?? Czy cos wogole innego?? Bo za bardzo sie nie orientuje :gwizdanie:
antonio Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 zadzwoń do gościa i zapytaj o średnice otworu centralnego wyglądaja nawet fajnie, tylko te 5 otworów za dużo bo ma 2 rozstawy wrzuc też zjęcie swojej audi żeby mozna było sobie wyobrazić je na aucie
FAZY Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Dobrze się zastanowiłeś nad tymi felgami wydaje mi się że to plastelina no ale ty decydujesz
Sopel Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 a czemu wydaje Ci sie ze to plastelina??
slodki79 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 zadzwoń do gościa i zapytaj o średnice otworu centralnego wyglądaja nawet fajnie, tylko te 5 otworów za dużo bo ma 2 rozstawy wrzuc też zjęcie swojej audi żeby mozna było sobie wyobrazić je na aucie Właśnie wtedy zorientujesz się jak wygląda na Twojej furmance .Poza tym plastelina,czy nie plastelina tu nie ma na to mocnych.Tak samo jak z samochodami tej samej marki: jeden rdzerwieje drugi nie... Jak będziesz szanował to pojeździsz
Cineksik Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 a czemu wydaje Ci sie ze to plastelina?? bo w tej cenie, nie kupisz nowej, porządnej felgi :gwizdanie: , będziesz co pół roku je reklamował, jeżeli sprzedawca będzie na tyle ok i będzie się poczuwał _________________________________________________ i pewnie się nie pomyle jak stwierdzę, że jest produkcji włoskiej
Dibo Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Mam jeszcze pytanie co do nich potrzebuje?? Taniego wulkanizatora co będzie Ci felgi prostował
Allcon Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Jeśli chodzi o sam wzór to mógłby być ciekawy a co do jakości to się nie wypowiem bo nie znam dokładnie tej marki...
paulo77 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 a czemu wydaje Ci sie ze to plastelina?? Tak jak pisali koledzy powyżej spójrz na cene i porównaj z cenami jakiejś porządnej firmy np. AEZ, MAM itp. I masz odpowiedź na pytanie. Wiadomo nie od dzis albo niska cena albo jakość
wentyl Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 te fele to plastelinka napewno za tę kase nie kupisz porządnych felg ja za 18 ATS dałem 2.800, bo fela na naszych drogach powinna być mocna a nie tam jak te ,dołóż troche i kup lepsze fele nie będziesz żałował :cool1: :gwizdanie:
konradzed Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Z wyglądu nawet niezłe, ale z jakością może być problem... :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 2 lata temu kupiłem 16" fele za kwotę 1350zł z przesyłką od kolesia z allegro który ma nick Alucenter i do tej pory jeżdzę na nich, w zimie używam stalowek, też miałybyć plastelina a jednak...... - jak będziesz dbał i omijał dzury to troche ci pochodzą, zamiast włoskich wybrałbym niemieckie jakieś, w przedziale 1600-1800 -jak już panowie pisali wcześniej: zmejluj się ze sprzedawcą i zapytaj czy w zestawie sa pierścienie centrujące i ew. śruby
Sopel Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2009 dzięki, pisałem właśnie wczoraj do różnych ludzi którzy kupili takie felgi 2 i 3 lata temu od tego gościa co chcę kupic i jak narazie 3 osoby odpisały, że są spoko i nic się jak do tej pory nie pogieło...
Dibo Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 dzięki, pisałem właśnie wczoraj do różnych ludzi którzy kupili takie felgi 2 i 3 lata temu od tego gościa co chcę kupic i jak narazie 3 osoby odpisały, że są spoko i nic się jak do tej pory nie pogieło... Jeszcze pytanie jaki był rozmiar felgi i opon na których jeździli. Bo sie może okazać że się nie gięły bo to były powiedzmy 15" na dużym balonie
Sopel Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2009 jeden miał 16 z oponą 195/50, drugi miał 15 z oponą 195/60 a trzeci nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi