Smurgiel Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Witam otóż dziś przy odpalaniu napotkałem dziwny dzwięk spod maski, otóż takie jakby szczyrkanie (?) jakby jakaś poluźniona śrubka, tylko przy odpalaniu przez pare sec później wszystko wraca do normy , problem wystąpił znikąd , odpaliłem na zimnym odpalił bez żadnych objawów po przejechaniu kilku km nastąpił ten problem VID_20201220_112257.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazii Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Czy to czasem z alternatora ten dźwięk nie dochodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smurgiel Opublikowano 20 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Ciężko mi powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLIVER Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 50 minut temu, Smurgiel napisał: Ciężko mi powiedzieć No to zrzuć pasek i odpal silnik i się dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi