S1 Hołek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam. Miałem pewien problem ponieważ jeden z uchwytów na napoje się nie otwierał a drugi z lekką pomocą postanowiłem to naprawić najpierw przeszukałem forum ale fotek nie znalazłem coś poczytałem no i zabrałem sie do rozbiórki z aparatem w ręce mam nadzieje że jeżeli ktoś będzie w przyszłości miał jakiś problem mój post mu pomoże no to jedziemy... Z tyłu gdzie mamy popielniczkę i dojście do wtyczki do kompa: wyciągamy ją i odkręcamy dwie nakrętki (klucz 13) a więc mamy odkręcone 2 nakrętki a jest jeszcze jedna w ty rozmiarze "ukryta" pod podłokietnikiem który odchylamy a nakrętka znajduje się pod dokładnie tu następnie musimy ściągnąć plastiki z hamulca ręcznego po uprzednim odbezpieczeniu od dołu z raczki takiego plasticzku no i pozostały nam jeszcze 2 śrubki z przodu panelu po lewej i prawej stronie pociągamy cały tunel lekko do tyłu i odchylamy (nie musimy odpinać kostki do kompa - przynajmniej ja nie musiałem), i odkręcamy uchwyt który wygląda tak w moim przypadku jeden był przeskoczony o parę ząbków a drugi wyskoczył z prowadnic no i to by było na tyle... :> Mam nadzieje że chociaż troszkę pomogłem lub pomogę wam tym postem a może kiedyś zakwalifikuje się do FAQ... Pozdrawiam Hołek
mily Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 No właśnie ja mam ten sam problem, oparłem się o ten uchwyt ja montowałem sobie CB i go wcisnąłem do środka, ale nie miałem pojęcia jak to wyjąć. Myślałem, że da się to zrobić bez wyjmowania "mostu", męczyłem się ze 2 godziny i odpuściłem. Dzieki za zdjęcia, będzie teraz dużo łatwiej.
Kolkov Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 opis tez mnie to czeka... trza to chyba do działu "zrób to sam" wrzucić
SoMeS Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 i ja również wielkie dzięki u mnie ten uchwyt się zapadł z jednej strony a drugi jest cały czas otwarty i nie wygląda to za estetycznie... a więc jutro kolejne rezanie
razk Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 podziekowal za opis od kupna auta dzialal tylko jeden uchwyt. niebawem to rozkrece zeby oblookac co i jak.
konradzed Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Dobra robota. Sam muszę to rozkręcić, bo działa mi jeden uchwyt. :gwizdanie:
przemciotorun Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 niestety nie porobilem fotek bo mi tel padl, a kurcze by sie przydaly bo ja musialem naprawic obydwie sprezynki co naciagaja uchwyty,a przy tym rozebralem uchwyt w drobny mak...
MarciNv6 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 hmm moze to troche glupie pytanie ale gdzie ten uchwyt na napoje jest?
mily Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 hmm moze to troche glupie pytanie ale gdzie ten uchwyt na napoje jest? :wallbash: Między siedzeniami obok hamulca ręcznego :wallbash:
przemciotorun Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 hmm moze to troche glupie pytanie ale gdzie ten uchwyt na napoje jest? nie koniecznie musisz go miec
andegrand Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 wszystko ok ale zdjecia niedostepne
grzesiu15 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Mógł by ktoś odświeżyć zdjęcia bo tez mam problem z tymi uchwytami
Bulik Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 i dalej niebanglają fotki :gwizdanie:
IDUAL Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Fotki niestety nie działają a te uchwyty to nie w każdej są więc niektórzy mogą tam mieć tylko tzw korytko albo uchwyt na kasety np.
wdr Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 mozna prosic o ponowne wrzucenie fotek?
Chowix Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Właśnie, można można odświeżyć zdjęcia ?[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 21:07_________________________________________________A mam pytanie. Czy po "kliknięciu" w nie powinny się otworzyć tz same pod wpływem działania sprężyny czy ręcznie się otwierają ? bo u mnie ciężko chodzą i chyba coś będę miał przestawione.
pablo_9 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 uchwyty po naciśnięciu na nie same powinny się otworzyć (sprężyna się rozkręca i uchwyt otwiera się)
Chowix Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Kurde wie ktoś jak to rozkręcić ? tz wyjąć wyjąłem ale teraz nie wiem jak ten cały uchwyt rozkminić.
S1 Hołek Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 Foty wrzuce dziś wieczorem musiłem się troche naszukać
Rekomendowane odpowiedzi