Mr.M Opublikowano 10 Stycznia 2021 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Cześć Mam pewien problem. Zakupiłem do swojej B7 żarówki LED (H11). Dane techniczne żarówki: 12V, 20W, 1900 lm. Niby posiadają wbudowany CANBUS, jednak wywala błąd. Dodatkowo zakładałem rezystory - raz 50W10om a za drugim razem 50W100 om. W obu przypadkach wyświetlał się błąd. Co można z tym faktem zrobić ? Da się jakoś to naprawić ? Może po prostu rezystory są złe.. Jeśli tak to jakie byłby potrzebne ?
Muskel1 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Da się. Wsadź legalne żarówki H11 i problem zniknie.
Tomnik Opublikowano 10 Stycznia 2021 Opublikowano 10 Stycznia 2021 1 godzinę temu, Mr.M napisał: Niby posiadają wbudowany CANBUS Nie ma czegoś takiego, jak wbudowany canbus w zamienniku led. To typowe bajdurzenie w celu podniesienia rangi sprzedawanego produktu.
Mr.M Opublikowano 10 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2021 Okej to w takim razie jaki rezystor do tych żarówek?
R4xx Opublikowano 10 Stycznia 2021 Opublikowano 10 Stycznia 2021 1 godzinę temu, Mr.M napisał: Okej to w takim razie jaki rezystor do tych żarówek? Najlepiej taki jaki napisał @Muskel1 1
Rekomendowane odpowiedzi