Grubychudas Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Kolego dałbyś radę podesłać troszkę więcej zdjęć jak ta lotka siedzi na klapie? Chodzi mi po głowie od jakiegoś czasu, ale nigdzie nie mogłem właśnie takiej znaleźć, a tu proszę ECS robi
Beczka Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Lotka na klapie jest z ebay niewiem jakiej firmy
Beczka Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) 53 minuty temu, Grubychudas napisał: Kolego dałbyś radę podesłać troszkę więcej zdjęć jak ta lotka siedzi na klapie? Chodzi mi po głowie od jakiegoś czasu, ale nigdzie nie mogłem właśnie takiej znaleźć, a tu proszę ECS robi Lotka na klapie jest z ebay i chyba nie firmy ecs jutro podeśle Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez Beczka
Beczka Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2021 38 minut temu, dekiel 13 napisał: Graty fury , Mateusz oklejał ? Dzięki ?a niewiem jak chłopaki z ubieramy maja na imię ?
Hugo Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 13 godzin temu, Grubychudas napisał: Kolego dałbyś radę podesłać troszkę więcej zdjęć jak ta lotka siedzi na klapie? Chodzi mi po głowie od jakiegoś czasu, ale nigdzie nie mogłem właśnie takiej znaleźć, a tu proszę ECS robi Proszę bardzo
gagat3k Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 12 godzin temu, Beczka napisał: Dzięki ?a niewiem jak chłopaki z ubieramy maja na imię ? a to nie jest ori audi? 8K5 827 933
Beczka Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2021 19 minut temu, gagat3k napisał: a to nie jest ori audi? 8K5 827 933 A nawet nie wiedziałem to za czasów Darka było montowane . Gagat3k ty się mnie może pytałeś na Facebook o cenę felg tych czarnych ?
Grubychudas Opublikowano 2 Września 2021 Opublikowano 2 Września 2021 On 8/31/2021 at 9:25 AM, Hugo said: Proszę bardzo Dzięki, jest sztosik
Hugo Opublikowano 2 Września 2021 Opublikowano 2 Września 2021 W dniu 31.08.2021 o 09:52, gagat3k napisał: a to nie jest ori audi? 8K5 827 933 Nie, nie. To jest coś takiego Fyralip Y23 Painted Black Trunk lip Spoiler For Audi A4 B8.5 12-15 Facelift WWW.EBAY.COM Painted Black For Audi A4 B8.5 Sedan 12-15 Facelift Trunk Lip Spoiler S Type. FIT: Audi A4 B8.5 Sedan 2012-2015 Facelift. Made of high quality polyurethane, can be curved to fit your vehicle boot lid easily.
Beczka Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Opublikowano 21 Listopada 2021 Dawno mnie tu nie było ale niestety problemy zdrowotne ale z audi między czasie się dużo zadziało a więc : Zmiana koloru na zielony mat Montaż oświetlenia led w wnętrzu oraz podświetlenie drzwi Montaż dokładek z maxton design Montaż dokładek nad halogenami z ecs tuning Oklejanie listw pod drzwiami w black piano Pomalowanie końcówek wydechów w czarny mat Montaż nowych ledów w halogenach Także miałem problem ze w kostce do sterownika pojawiała się woda i było mnóstwo błędów na szczęście trafiłem na mechanika który odrazu zlokalizował problem ciekł płyn z pompy wody i robiło się zwarcie tak wiec wymiana pompy wody kompletnej wraz z kostkami z aso 5
karolek_ust Opublikowano 21 Listopada 2021 Opublikowano 21 Listopada 2021 Ładnie wygląda. Długo czekałeś na nakładki nad kratki halogenów. Też je widziałem i się zastanawiam
Beczka Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Opublikowano 21 Listopada 2021 Wiesz co kupiłem je w Niemczech od gościa co ma rodzine w Ameryce i mu przysłali pare kompletów
szafa Opublikowano 21 Listopada 2021 Opublikowano 21 Listopada 2021 Jak to teraz wygląda to nie mam słów
FroS-t Opublikowano 21 Listopada 2021 Opublikowano 21 Listopada 2021 Moim skromnym zdaniem folia to krok wstecz, bardziej nardo mi się widziała lub ori kolor…..reszta to petarda, śliczna jest, jeszcze brakuje mocniejszego ducktaila i ogień z d*py 1
karolek_ust Opublikowano 21 Listopada 2021 Opublikowano 21 Listopada 2021 44 minuty temu, Beczka napisał: Wiesz co kupiłem je w Niemczech od gościa co ma rodzine w Ameryce i mu przysłali pare kompletów Masz jakiś namiar na niego jaki koszt?
Beczka Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Opublikowano 21 Listopada 2021 51 minut temu, FroS-t napisał: Moim skromnym zdaniem folia to krok wstecz, bardziej nardo mi się widziała lub ori kolor…..reszta to petarda, śliczna jest, jeszcze brakuje mocniejszego ducktaila i ogień z d*py Wiesz co niestety w tamtej foli była wada fabryczna i kanaliki klejowe się zapchały i widać było klej na foli jakby . Zmienili mi za darmo i mogłem wybrać kolor ten sam lub inny ten był 5 albo 6 wyborem niestety z foliami jak i z wszystkim jest teraz problem bo chinczyki nie produkują wszystkich kolorów . Ogień może i będzie w grudniu . ?
gagat3k Opublikowano 21 Listopada 2021 Opublikowano 21 Listopada 2021 A mi się bardzo podoba ten kolor. Tak jak wyżej, większą lotkę i inną felgę, bo ta teraz slabo wygląda. Dekor w deskę do zmiany na wzór RS4, żeby spasować splot z dekorami drzwi
FroS-t Opublikowano 21 Listopada 2021 Opublikowano 21 Listopada 2021 2 godziny temu, Beczka napisał: Wiesz co niestety w tamtej foli była wada fabryczna i kanaliki klejowe się zapchały i widać było klej na foli jakby . Zmienili mi za darmo i mogłem wybrać kolor ten sam lub inny ten był 5 albo 6 wyborem niestety z foliami jak i z wszystkim jest teraz problem bo chinczyki nie produkują wszystkich kolorów . Ogień może i będzie w grudniu . ? Rozumiem, no wiadomo kolor kwestia indywidualna ale auto naprawdę mega mi się podoba patrząc na całokształt
Rekomendowane odpowiedzi