Gremlin0209 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 3 minuty temu, MgrRazer napisał: Powoli szykuję graty na swap hamulców. Zestaw na swap przód 320 już posiadam z Audi A6 C6. Teraz poszukuję tyłu 288 (zacisk, jarzmo) i nigdzie nie mogę znaleźć jaki dokładnie to ma być... raz wygląda tak, raz inaczej...allegro mi nie pomaga, zaczynam się w tym gubić Napisz na forum do @rs dziadek Mam od niego już drugi zestaw i wszystko git ?
MgrRazer Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2021 3 minuty temu, Gremlin0209 napisał: Napisz na forum do @rs dziadek Mam od niego już drugi zestaw i wszystko git ? Dziękować
MgrRazer Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Korzystając z ładnej pogody udało mi się zrobić mała sesje. Aktualnie w aucie nic się nie dzieje i na razie muszę listę modów odpuścić...na ważniejsze rzeczy.
R4xx Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 1 minutę temu, MgrRazer napisał: Rozpoczynamy dechroming Od razu lepiej
karolg987 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 W dniu 26.04.2021 o 16:34, MgrRazer napisał: Rozpoczynamy dechroming Ale siadło
raaf Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 kurcze a mi w twoim przypadku chyba bardziej widzial sie chrom z tym rsowym grillem ale tak tez jest dobrze
MgrRazer Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Szczerze to mi już te chromy się przejadły, to już by było moje 3 czarne auto z chromami i potrzebowałem zmiany wizerunku na "gangusa". Dzisiaj lecę dalej z dechromingiem, folia kupiona, działamy 2
krzysiek_f Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 15 godzin temu, raaf napisał: kurcze a mi w twoim przypadku chyba bardziej widzial sie chrom z tym rsowym grillem ale tak tez jest dobrze W RSowym grillu występuje satyna i właśnie tutaj dobrze komponowałaby się z lusterkami. Na Twoim miejscu okleiłbym tylko ramki szyb. Grill, lusterka i felgi zostaw jak są.
MgrRazer Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Dokładnie kolego tak jak mówisz w ori grillu jest satyna a tutaj niestety miałem ramkę od sline. Dlatego stwierdziłem że albo kupię folie satynowa albo robię czarnucha. Postawiłem w końcu na coś innego dla mnie. Felgi zostają takie jakie są i lusterka również Zastanawiam się jeszcze nad czarnymi emblematami
Tkoczu_ Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Moim zdaniem taki „must have” poza listwami z s4 to czarne lampy 1
R4xx Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 33 minuty temu, MgrRazer napisał: Dokładnie kolego tak jak mówisz w ori grillu jest satyna a tutaj niestety miałem ramkę od sline. Dlatego stwierdziłem że albo kupię folie satynowa albo robię czarnucha. Postawiłem w końcu na coś innego dla mnie. Felgi zostają takie jakie są i lusterka również Zastanawiam się jeszcze nad czarnymi emblematami Emblematy zostawiłbym w spokoju. Teraz bardzo dobrze wygląda. Do kompletu ramki w czarny i finito
raaf Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 tak jak Tkoczu pisze lampeczki tez fajnie zaszprejowac 1
MgrRazer Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Muszę kupić prawy nowy klosz bo aktualnie mam pęknięty, więc przy okazji i lampy będą w środku pomalowane
raaf Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 najlepsze mody są właśnie z konieczności naprawy wad lub zużycia podzespołów zamiast zmieniać na to samo można dołożyć i zmienić odrazu na lepsze albo przy okazji dłubnąć jak coś rozkręcone 1
jaguaro Opublikowano 1 Maja 2021 Opublikowano 1 Maja 2021 (edytowane) Gangman Style :-) ? Edytowane 1 Maja 2021 przez jaguaro
MgrRazer Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Opublikowano 8 Maja 2021 Miał być tylko dechroming a poszło nieco grubiej. Pomysły na nowe mody się rodzą. Co z tego będzie zobaczymy. 2
Tkoczu_ Opublikowano 8 Maja 2021 Opublikowano 8 Maja 2021 Fajnie się prezentuje, ale szkoda że takie małe koła
MgrRazer Opublikowano 30 Maja 2021 Autor Opublikowano 30 Maja 2021 W dniu 8.05.2021 o 19:04, Tkoczu_ napisał: Fajnie się prezentuje, ale szkoda że takie małe koła Mi się osobiście koło podoba, na razie zmiany nie planuje, ale kto wie. Aktualnie na dniach w aucie będę robił lampy. W międzyczasie znów gruby serwis auta Do zimy chciałbym zamknąć temat mechaniki, mam nadzieję że budżet pozwoli. Kupiłem porządne B7 za budżetem na górkę, a i tak zawsze coś trzeba zrobić po poprzedniku Z tyłu silnika mam wyciek spod napinacza, cała skrzynia i głowica uwalone jak stół w TVN... (nie to nie oring w cewce) Dodatkowo żeby nie było za lekko, trzeba szykować się na wymianę sprzęgła z dwu masa, bo niestety ale bierze już strasznie wysoko. W dodatku nie wiem czy turbo nie zaczyna się kończyć... odpycha się zdrowo ale co jakiś czas przy mocnym jebnięciu w pedał gazu słyszę delikatny cichy odgłos turbo. Może to przez to, że mam wkładkę K&N. Na razie nic z tym nie robię, puki bardziej tego nie słyszę. W planach jeszcze dołożenie drugiego IC, wtryski z BEX-a,, nie wiem co z turbo będzie... i program na 200 koni. To takie dalsze plany. Chętnie kupię listwy S4, jakby ktoś miał na zbyciu to śmiało pisać
MgrRazer Opublikowano 3 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2021 Cały dzień walki, łapy obdarte, kurw&w tysiąc ale efekt rewelacja. Mam nadzieje ze nie będą parować bo mnie uj strzeli 4
Rekomendowane odpowiedzi