Tkoczu_ Opublikowano 7 Marca 2021 Opublikowano 7 Marca 2021 13 minut temu, MgrRazer napisał: Z tymi kartkami miodu w halogenach mam mieszane odczucia... W Pt bd u mnie zakładał razem z grillem to zobaczysz jak to leży
MgrRazer Opublikowano 7 Marca 2021 Autor Opublikowano 7 Marca 2021 Zwracam się do Was z prośbą koledzy. W związku z tym, że hamulce w mojej Audi są na wykończeniu muszę rozglądać się za nowym kompletem. Czy ktoś może polecić mi coś ciekawego ? Zestaw 312/255. Bo przeglądam już milion wątków i aukcji i nie mogę dobrze trafić co i jak kupić, a w głowie mam już istny mętlik... Swap mnie nie interesuje
kamelus_ Opublikowano 7 Marca 2021 Opublikowano 7 Marca 2021 8 minut temu, MgrRazer napisał: Zwracam się do Was z prośbą koledzy. W związku z tym, że hamulce w mojej Audi są na wykończeniu muszę rozglądać się za nowym kompletem. Czy ktoś może polecić mi coś ciekawego ? Zestaw 312/255. Bo przeglądam już milion wątków i aukcji i nie mogę dobrze trafić co i jak kupić, a w głowie mam już istny mętlik... Swap mnie nie interesuje Jeśli swap nie wchodzi w grę a chcesz poprawić skuteczność hamowania to proponuje zestaw Ferrodo DS + tarcze Zimmerman sport. To chyba max co się da wycisnąć z tego układu hamulcowego.
Dev Opublikowano 7 Marca 2021 Opublikowano 7 Marca 2021 (edytowane) nie nadrobisz DSami i OZtami Sport, za mała pojemnosc cieplna tarcz jezeli ma hamowac to minimum 320mm z przodu Edytowane 7 Marca 2021 przez Dev
MgrRazer Opublikowano 7 Marca 2021 Autor Opublikowano 7 Marca 2021 Po prostu interesuje mnie coś co w miarę będzie hamowało
Adam87 Opublikowano 7 Marca 2021 Opublikowano 7 Marca 2021 2 minuty temu, Dev napisał: nie nadrobisz DSami i OZtami Sport, za mała pojemnosc cieplna tarcz jezeli ma to hamowac to minimum 320mm z przodu To prawda. Miałem W b7 ori heble 312/255 i jak zmieniłem na 320/288 to jest niebo a ziemia.
kamelus_ Opublikowano 7 Marca 2021 Opublikowano 7 Marca 2021 1 minutę temu, MgrRazer napisał: Po prostu interesuje mnie coś co w miarę będzie hamowało W tym rozmiarze w zasadzie nic 1
MgrRazer Opublikowano 7 Marca 2021 Autor Opublikowano 7 Marca 2021 (edytowane) No to zapowiada się drogi mod Edytowane 7 Marca 2021 przez MgrRazer
Dev Opublikowano 7 Marca 2021 Opublikowano 7 Marca 2021 Godzinę temu, MgrRazer napisał: No to zapowiada się drogi mod moge pomóć Ci to jakos ogarnąć
jaguaro Opublikowano 11 Marca 2021 Opublikowano 11 Marca 2021 W dniu 16.02.2021 o 16:33, MgrRazer napisał: zamówiłem nowe gumy dla wiszących tłumików... Cześć. Ładne cacko :-) Gdzie wyhaczyłeś te gumy do podwieszenia, jakiś namiar...? bo patrząc na inne Twoje jakby bardziej mięsiste były i takich właśnie szukam
MgrRazer Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Opublikowano 11 Marca 2021 2 godziny temu, jaguaro napisał: Cześć. Ładne cacko :-) Gdzie wyhaczyłeś te gumy do podwieszenia, jakiś namiar...? bo patrząc na inne Twoje jakby bardziej mięsiste były i takich właśnie szukam A dziękuje Trzymaj: Zobacz ofertę: 23484 Uchwyt wieszak wydechowy Febi Bilstein allegro.pl ALLEGRO.PL teraz u mnie to tak leży
jaguaro Opublikowano 11 Marca 2021 Opublikowano 11 Marca 2021 No bajeczka, wygląda jak szyte na miarę:-) Dzięki za info :-)
MgrRazer Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Opublikowano 11 Marca 2021 Stara gałka była już troszkę zmęczona więc wpadła gałeczka z b8 3
R4xx Opublikowano 11 Marca 2021 Opublikowano 11 Marca 2021 16 minut temu, MgrRazer napisał: Stara gałka była już troszkę zmęczona więc wpadła gałeczka z b8 Pięknie
Adam87 Opublikowano 12 Marca 2021 Opublikowano 12 Marca 2021 Elegansio Chyba jeszcze tylko u mnie zostały baaardzo zimne aluminiowe gałki??
MgrRazer Opublikowano 27 Marca 2021 Autor Opublikowano 27 Marca 2021 W aucie na razie nic się nie dzieje...czekam na jakaś lepsza pogodę żeby zrobić lepsze zdjęcia. Na dniach kolega zaprosił mnie na małe przymiarki na moim aucie, dla jego przyszłej B7 1
MgrRazer Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Powoli szykuję graty na swap hamulców. Zestaw na swap przód 320 już posiadam z Audi A6 C6. Teraz poszukuję tyłu 288 (zacisk, jarzmo) i nigdzie nie mogę znaleźć jaki dokładnie to ma być... raz wygląda tak, raz inaczej...allegro mi nie pomaga, zaczynam się w tym gubić
Rekomendowane odpowiedzi