BartekG1 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Witam, ostatnio zauważyłem uszkodzony/urwany element - rurka/osłonka - przy zawieszeniu z tyłu po lewej stronie, po prawej stronie tego nie ma. Czy ktoś wie co to za element i za co on odpowiada? p.s. na żółto zaznaczone miejsce urwania
Fido Opublikowano 21 Stycznia 2021 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Czujnik obciążenia auta do samopoziomu lamp. VAG nie pokazuje błędu ?
BartekG1 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2021 (edytowane) 25 minut temu, Fido napisał: Czujnik obciążenia auta do samopoziomu lamp. VAG nie pokazuje błędu ? Nie podłączałem do komputera, lampy świecą normalnie. Jak to wymienić i gdzie kupić? Jaki jest nr katalogowy dla mojego modelu? Sorry za zły dział, myślałem że to część zawieszenia... Edytowane 21 Stycznia 2021 przez BartekG1
Fido Opublikowano 21 Stycznia 2021 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Jaki jest twój poziom wiedzy mechanicznej i zdolności naprawczych ? Skala 1-10
BartekG1 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2021 6 minut temu, Fido napisał: Jaki jest twój poziom wiedzy mechanicznej i zdolności naprawczych ? Skala 1-10 zrozumiałem ironię, czyli na zasadzie odkręć, wymień i przykręć? czy nie zrozumiałem ironii i będzie potrzebna wizyta w warsztacie?
R4xx Opublikowano 21 Stycznia 2021 Opublikowano 21 Stycznia 2021 35 minut temu, BartekG1 napisał: Nie podłączałem do komputera, lampy świecą normalnie. Jak to wymienić i gdzie kupić? Jaki jest nr katalogowy dla mojego modelu? Sorry za zły dział, myślałem że to część zawieszenia... 8K0941309F
Fido Opublikowano 21 Stycznia 2021 Opublikowano 21 Stycznia 2021 To nie ironia tylko pytanie. Odkręcić, kupić nowe ( bo chyba tej dźwigienki nie naprawisz jeśli urwana) i zamontować. Jak sam nie dasz rady (można pourywać zardzewiałe śruby) to podjedź do znajomego mechanika niech rzuci swoim okiem.
Rekomendowane odpowiedzi