agut Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Witam. Jakie zabezpieczenie antykradzieżowe do B9 2017r może ktoś polecić z montażem W-wa i okolice ? Nadmieniam, że analogowy immo odpada przy Virualnym kokpicie, bo miałem zamontowany , ale waliło co chwila błędami. Co do immo po Can , to czytałem na jakimś forum, że " fachmani" robią włam przez kierunek w lusterku i potrafią unieszkodliwić ten immobilizer. Za wszelkie sugestie z góry dziękuję.
strazak990 Opublikowano 19 Maja 2021 Opublikowano 19 Maja 2021 W dniu 24.01.2021 o 19:53, agut napisał: Witam. Jakie zabezpieczenie antykradzieżowe do B9 2017r może ktoś polecić z montażem W-wa i okolice ? Nadmieniam, że analogowy immo odpada przy Virualnym kokpicie, bo miałem zamontowany , ale waliło co chwila błędami. Co do immo po Can , to czytałem na jakimś forum, że " fachmani" robią włam przez kierunek w lusterku i potrafią unieszkodliwić ten immobilizer. Za wszelkie sugestie z góry dziękuję. I Jak ogarnąłeś coś ?
Jazon Opublikowano 10 Czerwca 2021 Opublikowano 10 Czerwca 2021 A co myslicie na skrzynie biegow Bear Lock?
Dev Opublikowano 10 Czerwca 2021 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Mam Bear Locka w manualu do tego Kumaty elektryk plus pstryczek elektryczek i wystarczy,
vvalery Opublikowano 16 Czerwca 2021 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Najlepszym zabezpieczeniem jest AC. Zero nerwów czy stresów.
steve69 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Opublikowano 16 Czerwca 2021 AC nie zabezpiecza PRZED kradzieżą. AC jest dobre PO kradzieży.
vvalery Opublikowano 16 Czerwca 2021 Opublikowano 16 Czerwca 2021 2 minuty temu, steve69 napisał: AC nie zabezpiecza PRZED kradzieżą. AC jest dobre PO kradzieży. Nie ma zabezpieczenia przed kradzieżą. Jeżeli ktoś tak myśli, to jest w grubym błędzie. Można ograniczyć tylko ryzyko jeżeli jakiś amator się przypali na auto. Zresztą każdy zrobi jak chce.
agut Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) Byłem u trzech fachmanów i lipa. Do automatów są zabezbieczenia , ale do manuala ,niestety nie ma. Tak,że stoję w miejscu. Edytowane 20 Czerwca 2021 przez agut
fazi505 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Opublikowano 25 Czerwca 2021 (edytowane) Witam, mam manual i założyłem immo IGLA w Bemocar Warszawa - działa bez problemu i nie ma żadnych błędów na VC. Polecam Edytowane 25 Czerwca 2021 przez fazi505
agut Opublikowano 29 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2022 Witam. Za poradą Kolegi @fazi505 założyłem IGLA w Bemocar. Żadnych błędów nie wywala? Dzięki za poradę.?
WOLFENSTEIN Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 Witam,tak zapytam w tym temacie posiadam w a4b9 autoalarm oryginalny fabryczny,wyje syrena i migają kierunki,i pytanie czasami załączy się jak wezmę za klamkę jak jest zamknięty a czasami oblecę wszystkie i się nie włączy wiec na jakiej zasadzie on działa?na bujanie,ruch w środku czy też trzeba kilka razy za tę samą klamkę pociągnąć. Ktos coś wie na ten temat? dodam ze po wyjęciu aku,alarm ma własne zasilanie też jest aktywny.
Rekomendowane odpowiedzi