mdziaba Opublikowano 29 Stycznia 2021 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Witam, mam wrażenie że moje BFB 1,8t powinno trochę być bardziej dynamiczne. Pierwszy raz robiłem logi, proszę o ocenę czy wszystko jest ok Statyczne: Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Dynamiczne: Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum czas od 27 bo miałem kilka problemów z laptopem Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum
przem8 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Daj na lpg 2+33. Logi są ok, turbo bardzo szybko wstaje więc nie ma co szukać dziury w całym. Po prostu seria to j**any muł
mdziaba Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2021 nie mam jeszcze lpg nie długo zakładam więc wpisałem że mam
pelonek1 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 (edytowane) Godzinę temu, mdziaba napisał: nie mam jeszcze lpg nie długo zakładam więc wpisałem że mam To od razu zrób instalację z zapasem na więcej KM bo prędzej czy później będzie Ci brakować mocy. Ja na początku stycznia br. robiłem STAGE1 plus wymiana wtrysków z BEXa i już się przyzwyczaiłem i znowu jest mało Edytowane 30 Stycznia 2021 przez pelonek1
Rekomendowane odpowiedzi