lukaszdziub Opublikowano 1 Lutego 2021 Opublikowano 1 Lutego 2021 (edytowane) Witam. Dostałem chińskie lampy LED do tyłu, które pasują do audi a4 b7. Uszkodzony jest sterownik, który odpowiedzialny jest za włączanie światła stop. Obecnie po podłączeniu świeci stop i światło pozycyjne. Czy ktoś już widział taki sterownik lub wie gdzie mogę dokupić ?? Edytowane 2 Lutego 2021 przez lukaszdziub
Fido Opublikowano 2 Lutego 2021 Opublikowano 2 Lutego 2021 Drogowe w tylnych ???? Ł,ooooooo panie, ful wypas
lukaszdziub Opublikowano 2 Lutego 2021 Autor Opublikowano 2 Lutego 2021 Dziękuję za poprawienie. A znasz może odpowiedź na moje pytanie ???
Muskel1 Opublikowano 2 Lutego 2021 Opublikowano 2 Lutego 2021 Samego sterownika do tego nie dokupisz. Musisz lampy używki szukać albo płytkę do elektronika do naprawy oddać.
lukaszdziub Opublikowano 2 Lutego 2021 Autor Opublikowano 2 Lutego 2021 (edytowane) Nie wiem jakie są zamontowane elementy. Bo po oznaczeniach nic nie znalazłem jeżeli chodzi o tranzystory. Reszta jest opisana. Edytowane 2 Lutego 2021 przez lukaszdziub
dekiel 13 Opublikowano 2 Lutego 2021 Opublikowano 2 Lutego 2021 Ogarnięty elektronik powinien Ci pomódz.
Rekomendowane odpowiedzi