samekgsx550 Opublikowano 2 Lutego 2021 Opublikowano 2 Lutego 2021 Witam, jak to jest z wymianą tarcz tył w b6 seria. Trzeba odkręcać jarzmo czy nowa tarcza wejdzie sposobem ? Wolałbym nie ruszać tych śrub bo wiadomo jak idą.
Remilo7 Opublikowano 2 Lutego 2021 Opublikowano 2 Lutego 2021 Niektórzy twierdzili, że się da. Ja ostatnio długo walczyłem i nic z tego nie wyszło, a nawet jakby wyszło, to nie wiem jak miałbym wsadzić nowe. Także skończyło się na rozwiercaniu śrub od jarzma.
Dev Opublikowano 2 Lutego 2021 Opublikowano 2 Lutego 2021 18 minut temu, Remilo7 napisał: Niektórzy twierdzili, że się da. Ja ostatnio długo walczyłem i nic z tego nie wyszło, a nawet jakby wyszło, to nie wiem jak miałbym wsadzić nowe. Także skończyło się na rozwiercaniu śrub od jarzma. Używaną tarcze latwiej wyjac, gorzej jest zalozyc nową, ale do ogarniecia.
samekgsx550 Opublikowano 2 Lutego 2021 Autor Opublikowano 2 Lutego 2021 35 minut temu, Dev napisał: Używaną tarcze latwiej wyjac, gorzej jest zalozyc nową, ale do ogarniecia. Jakiś specjalny sposób na ogarnięcie tego ?
Dev Opublikowano 2 Lutego 2021 Opublikowano 2 Lutego 2021 Godzinę temu, samekgsx550 napisał: Jakiś specjalny sposób na ogarnięcie tego ? Wybierz sobie
szpakuziom Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 Ale te śruby idą całkiem spoko, weź je oczyść dobrze, WD psiknij parę razy, nałóż dobrego imbusa i odkręcasz.
indyczes Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 Robiłem to w zeszłym roku co prawda w B7, ale to to samo i potwierdzam,że nie trzeba ruszać jarzma.
Fish1991 Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 Potwierdzam, Jarzma nie trzeba ruszać. Ja nową tarcze wsadziłem pod kątem w jarzmo i jebłem z buta i wskoczyła bez problemu
Dev Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 3 godziny temu, szpakuziom napisał: Ale te śruby idą całkiem spoko, weź je oczyść dobrze, WD psiknij parę razy, nałóż dobrego imbusa i odkręcasz. Zdjecie i założenie tarczy zajmuje cirka 30 sekund a zabawa z jarzmami moze zajac i pół dnia, wiec .....
Mordeliuss Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 1 minutę temu, Dev napisał: Zdjecie i założenie tarczy zajmuje cirka 30 sekund a zabawa z jarzmami moze zajac i pół dnia, wiec ..... Dev jak zwykle pomocny. I ja się zgadzam w 100%. Lepiej spróbować młotkiem starą wyeksmitować i wpasować nową niż bawić się pól dnia z rozwieraniem
samekgsx550 Opublikowano 3 Lutego 2021 Autor Opublikowano 3 Lutego 2021 6 godzin temu, Mordeliuss napisał: Dev jak zwykle pomocny. I ja się zgadzam w 100%. Lepiej spróbować młotkiem starą wyeksmitować i wpasować nową niż bawić się pól dnia z rozwieraniem Dokładnie. Koronka abs na piaście czy jak b5 w tarczy ?
Dev Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 2 godziny temu, samekgsx550 napisał: Dokładnie. Koronka abs na piaście czy jak b5 w tarczy ? Z piastą
samekgsx550 Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Opublikowano 4 Lutego 2021 17 godzin temu, Dev napisał: Z piastą Podziękował Panu.
Rekomendowane odpowiedzi