Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Którą nawigację zainstalować ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o radę czy warto zainstalować nawigation plus MFD Blaupunkt czy Audi mawigation plus RNS-E czy dać sobie spokój bo mało dokładne a kupić jakiegoś Tom tom czy Becker czy inną z góry dzęki za radę

Opublikowano

Pytanei czy chcesz miesc navi fabryczna czy nie.

Czy bedziesz ogladam na niej DVD

I jaka kasa dysponujesz?

Opublikowano

i kolejne pytanie, do czego potrzebna Ci navi, raz na jakiś czs, czy często korzystasz i jeździsz w trasy??? jeśli często i potrzebujesz bardzo szczegółowej navi to ori odpada w porównaniu np z navi beckersa. Miałem bezpośrednie porównanie i beckers wypada o wiele lepiej.fakt że ori wygląda ładniej niż navi na uchwycie pod szybą.

Opublikowano

jak jesteś przygotowany finansowo to zakładałbym RNS-E :rolleyes:

Opublikowano

jak jesteś przygotowany finansowo to zakładałbym RNS-E :rolleyes:

ja też jestem za ori... automapę czy tomtoma możesz mieć teraz prawie w każdym telefonie (windows mobile) i używać w razie czego... a na RNSie DVD razem z TV da się oglądać choć koszty spore...

Opublikowano

Tez polecam RNS-e a mapa 2009 nie jest wcale taka slaba mam porownanie z TT i Automapa :)

Jezdze na RNS-e jak jest probelm mam TT w podlokietniku hehe :evil:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja tam bym nie polecal ori navi tanim kosztem kupisz jakies urzadzenie a mapy dobierac bedziesz wedle uznania

Opublikowano

RNS-e :cool1:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Założyłem RNS-a i jestem bardzo zadowolony.

Mapy dokładne, system banalnie prosty w obsłudze.

Dla porównania teraz jeżdżę też BMW z systemem navi i nie dorasta on do pięt Audi.

Jeżeli jeszcze raz miałbym zakładać nawigację to założyłbym tylko RNS-a

Opublikowano

i kolejne pytanie, do czego potrzebna Ci navi, raz na jakiś czs, czy często korzystasz i jeździsz w trasy??? jeśli często i potrzebujesz bardzo szczegółowej navi to ori odpada w porównaniu np z navi beckersa. Miałem bezpośrednie porównanie i beckers wypada o wiele lepiej.fakt że ori wygląda ładniej niż navi na uchwycie pod szybą.

Kuredu, mapa do B8 (MMI) jest zdecydowanie mniej dokładna niż ta która chodzi w RNS-E.

lex57 Polecam ten temat http://www.a4-klub.pl/smf/rnse_od_a_do_z-t12081.0.html i bardzo polecam RNS-E :good: Nie tylko jako urządzenie do nawigowania ale jako świetny kombajn multimedialny doskonale zintegrowany z autem.

Opublikowano

Kuredu, mapa do B8 (MMI) jest zdecydowanie mniej dokładna niż ta która chodzi w RNS-E.

lex57 Polecam ten temat http://www.a4-klub.pl/smf/rnse_od_a_do_z-t12081.0.html i bardzo polecam RNS-E :good: Nie tylko jako urządzenie do nawigowania ale jako świetny kombajn multimedialny doskonale zintegrowany z autem.

Co racja to racja :good:

Opublikowano

Czy w RNS-E jest polskie menu i polski lektor?

Opublikowano

tylko menu

Jak kupisz z odpowiednim softem lub ewentualnie doinstalujesz później

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

ja mam pl lektor w rns-e

WOW :blink: to jesteś wielki :wink4: