mamci Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 A4 B5 1999r. sprowadzony ze Szwecji 1.8T 180PS -Klimatronik -FIS pełny -pakiet oświetlenie -Xenon 4300K + białe postojowe LED -Elektryka -4 poduchy -podłokietnik -pakiet komfort -Tempomat -Felgi BBS 17" -Opony 225/45/17 -grzane dupki -i pewnie jeszcze wiele innych o których zapomniałem Jest: -DV z TT 225PS -wskaźnik doładowania na słupku W planach: -wywalenie katonga i testpipe - TIP -przyciemnienie wszystkich szyb o 30% (oprócz czołowej ) -gleba tył -30 przód -40 -była ale zrezygnowałem... teraz jest seria i polowanie na 1BE nowe zdjęcia wkrótce
variocustoms Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Ładna sztuka, a gleba konieczna (+) za brak przesady w glebie
SoMeS Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 chętnie zobaczył bym fotki a potem to już sugestii będzie masa...
mamci Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2009 zapomniałem oznakować fotkę więc się poprawiam i wrzucam od nowa
Gość Brytol Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Ładne bo czarne i po lifcie i bo sedan Dobry pomysl z szybkami - tylko wszystkie zrób na 30% No ale gleba to obowiązkowo i jak najszybciej bo tył wygląda jak w Vectrze
soolek Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Gleba konieczenie i to szybko, bo wygląda komicznie. I radzę jednak dać -35/-30 (tył). Większa gleba z tyłu (i to aż o 10mm), to będzie wyglądał jak z toną ziemniaków w bagażniku.
mamci Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2009 oczywiście zaszła pomyłka miało bć odwrotnie tył -30 przód -40. Chciałem zrobić delikatny "klinik" a z tego co napisałem wyszedł startujący JumboJet
slepy Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 oczywiście zaszła pomyłka miało bć odwrotnie tył -30 przód -40. Chciałem zrobić delikatny "klinik" a z tego co napisałem wyszedł startujący JumboJet wyglądałby jak z pełną butlą gazu , fajna baza do modów, przód wygląda elegancko, na boku tylko ta gleba bruździ, a raczej jej brak
franio Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 za***ista, motor, kolor one minus: ośka :gwizdanie: p.s. dawaj więcej fot i środeczek
sebaseven Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 fajny kolor ,super silnik i ładne fele
mamci Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 w pierwszym poście dorzuciłem obiecane fotki... jakość może nie jest zadowalająca (ostre słońce) ale jakiś tam podgląd na sytuacje jest... rozważam możliwość usunięcia oznaczeń z tylnej klapy i malowanie środków lamp przednich oczywiście czarnym matem
gelon Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Ładna sztuka Miałem okazje widzieć na żywo,tak myślałem że to ta co stoi u Śniegiego Dbaj o nią
mamci Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Ładna sztuka Miałem okazje widzieć na żywo,tak myślałem że to ta co stoi u Śniegiego Dbaj o nią słyszałem słyszałem możemy się łapać tylko jest jeden warunek nie wrzucasz 2 biegu :> ani żadnego powyżej oczywiście
gelon Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Ładna sztuka Miałem okazje widzieć na żywo,tak myślałem że to ta co stoi u Śniegiego Dbaj o nią słyszałem słyszałem możemy się łapać tylko jest jeden warunek nie wrzucasz 2 biegu :> ani żadnego powyżej oczywiście hehe dobra,jesteśmy umówieni
mamci Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 dodałem parę fotek już z naklejką klubową...
kwiatko Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 ładne autko, tylko co do gleby ta bym dał jak najniżej ale w granicach rozsądku przód -60 tył -50
variocustoms Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 kwiatko to już perwera a nie granica rozsądku
slepy Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 kwiatko to już perwera a nie granica rozsądku zależy co kto lubi, ja bym się chyba nie odważył, jeździłem kumpla bravem, -80/-60, tragedii nie ma ale krawezniki jakieś wysokie , fura się prezentuje i ten silniczek
tommi88 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 ładniutka wygląda na utrzymaną znaczki bym zostawił tylko gleba -40 a do środka chrom ramki na zegary i będzie no i oczywiście wielki plus za silnik
Rekomendowane odpowiedzi