fang Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Opublikowano 28 Lutego 2021 Teraz, Dev napisał: nie cisnij za mocno to nie przełąduje okkk dzieki
fang Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) 6 godzin temu, fang napisał: A jeszcze tak dopytam. Jak to możliwe że po 3 miesiącach znowu padł mi termostat. Edytowane 28 Lutego 2021 przez fang
Dev Opublikowano 28 Lutego 2021 Opublikowano 28 Lutego 2021 8 minut temu, fang napisał: A jeszcze tak dopytam. Jak to możliwe że po 3 miesiącach znowu padł mi termostat. co sie dzieje ? 1
fang Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) 5 minut temu, Dev napisał: co sie dzieje ? Już 2 dzień zauważyłem że temperatura stoi praktycznie na 50 stopniach. Dzisiaj zrobiłem trasę ponad 30 km i lekko się podniosło i spadło. Na powrocie zrobiłem dodatkowa trasę 20 km to skoczyło do 70 stopni około i spadlo w parę minut do 50 podczas jazdy. Miałem taką sytuację po zakupie auta to wymieniłem termostat i w 5 km miał już po 90 stopni a teraz znów to samo. Edytowane 28 Lutego 2021 przez fang
Dev Opublikowano 28 Lutego 2021 Opublikowano 28 Lutego 2021 8 minut temu, fang napisał: Już 2 dzień zauważyłem że temperatura stoi praktycznie na 50 stopniach. Dzisiaj zrobiłem trasę ponad 30 km i lekko się podniosło i spadło. Na powrocie zrobiłem dodatkowa trasę 20 km to skoczyło do 70 stopni około i spadlo w parę minut do 50 podczas jazdy. Miałem taką sytuację po zakupie auta to wymieniłem termostat i w 5 km miał już po 90 stopni a teraz znów to samo. wymien czujnik wody na nowy z ASO 1
fang Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Opublikowano 28 Lutego 2021 Teraz, Dev napisał: wymien czujnik wody na nowy z ASO Ok czyli termostatu na razie nie ruszać?
fang Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Opublikowano 28 Lutego 2021 Ok. To dzięki w takim razie. Ogarnę te czujnik i zajmę się za ta turbine na dniach.
fang Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Opublikowano 2 Marca 2021 Termostat wymieniony i wszystko gra z temperaturą (zawiesił się jakiś plastik w termostacie i ciągle był otwarty, jak wyjąłem plastik to się zamknął). Teraz czeka mnie turbo, ale pojeżdżę troche i zobacze poprawe przy dobrych temperaturach i jak dalej będzie odcinka to spróbuje z tego filmiku przymodzić.
Rekomendowane odpowiedzi