Norbercik Opublikowano 7 Marca 2021 Opublikowano 7 Marca 2021 Witam , przymierzam się do podniesienia mocy w mojej audiczce Mody które chce przeprowadzić przed chipem to : -Downpipe -Turbo k03s z bexa -Wtryski bex lub saab - Fmic Czy przy tej konfiguracji osiągnę 220km ? Wymieniam turbo ponieważ już mam je do regeneracji , wiec nie widzę sensu regenerować turbo tylko kupić już zregenerowane k03s . Myślałem również o przerobieniu mojego k03 na hybrydę , wiec może ktoś ma lepszy pomysł ?
Norbercik Opublikowano 7 Marca 2021 Autor Opublikowano 7 Marca 2021 Oraz jaki wymiar fmica najlepiej wybrać tak, aby nie ciąć belki i żeby miał zapas mocy na więcej niż 220km
przem8 Opublikowano 7 Marca 2021 Opublikowano 7 Marca 2021 Wszystko jest już opisane kilkukrotnie na ten temat więc poszukaj w odpowiednim dziale. Jak nie planujesz więcej jak 220km to turbo z bex starczy. Zacznij od diagnostyki serii zanim się wybierzesz do tjunera.
Galetto Opublikowano 7 Marca 2021 Opublikowano 7 Marca 2021 Jak najbardziej szanse są. Wszystko zależy od kondycji autka. Gdybyś chciał zrobić FMIC czy strojenie to zapraszam do kontaktu: Zaloguj się do Facebooka WWW.FACEBOOK.COM Zaloguj się do Facebooka, aby zacząć udostępniać różne rzeczy oraz łączyć się ze znajomymi, rodziną i ludźmi, których znasz.
Norbercik Opublikowano 7 Marca 2021 Autor Opublikowano 7 Marca 2021 Godzinę temu, Galetto napisał: Jak najbardziej szanse są. Wszystko zależy od kondycji autka. Gdybyś chciał zrobić FMIC czy strojenie to zapraszam do kontaktu: Zaloguj się do Facebooka WWW.FACEBOOK.COM Zaloguj się do Facebooka, aby zacząć udostępniać różne rzeczy oraz łączyć się ze znajomymi, rodziną i ludźmi, których znasz. Właśnie do was chciałem się wybrać na strojenie
DivaynEays Opublikowano 18 Marca 2021 Opublikowano 18 Marca 2021 W dniu 7.03.2021 o 20:52, Norbercik napisał: Witam , przymierzam się do podniesienia mocy w mojej audiczce Mody które chce przeprowadzić przed chipem to : -Downpipe -Turbo k03s z bexa -Wtryski bex lub saab - Fmic Czy przy tej konfiguracji osiągnę 220km ? Wymieniam turbo ponieważ już mam je do regeneracji , wiec nie widzę sensu regenerować turbo tylko kupić już zregenerowane k03s . Myślałem również o przerobieniu mojego k03 na hybrydę , wiec może ktoś ma lepszy pomysł ? swoje przerob na hybryde, a reszta jak motor pozwoli to wyda tyle ile chcesz.
Rekomendowane odpowiedzi