lukcy77 Opublikowano 9 Marca 2021 Opublikowano 9 Marca 2021 Hej. Mam pytanie czy kod do radia bnse to nie przypadkiem to 1907 ? Czy gdzies on powinnien byc napisany w tych ksiazkach co sa z radiem ? Pomoze ktos ?
pila24 Opublikowano 9 Marca 2021 Opublikowano 9 Marca 2021 Na pierwszej stronie w książeczce powinien być kod do radia,jeżeli nie ma to możesz rozkodować poprzez jakiś serwis zdalnie (ja korzystałem kilka razy z kody-radio.pl i szybko kod wysyłali). To na naklejce to nie kod do radia.
Pieterb Opublikowano 9 Marca 2021 Opublikowano 9 Marca 2021 Jakby kod nadrukowywany był na jakiejś naklejce na radiu - to równie dobrze może go nie być wcale
Muskel1 Opublikowano 9 Marca 2021 Opublikowano 9 Marca 2021 Powinienes otrzymac kod do radia wraz z dokumentacja pojazdu. Razem z instrukcja obslugi i ksiazka serwisowa. Kod do RNS-E byl na osobnych kartkach w tej teczce, w ktorej wszystkie instrukcje sa przechowywane.
Banan Opublikowano 9 Marca 2021 Opublikowano 9 Marca 2021 Jeżeli nie znajdziesz to sa aukcje allegro gdzie po numerze sertyjnym dostaniesz pin
Rekomendowane odpowiedzi