Pollux Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Witojcie, heej!!! czy ktoś może oświecić szaraka jak się ma navi MMI High do systemu RNS-E? Zauważyłem, że w sieci krążą takie właśnie wersje i zastnawiam się, czy MMI High może być pakowane do B7-ki z RNS-E? I przy okazji - jakieś info o Navteq'u... Czy to jest mapa obsługiwana przez Audi (i vice versa)???
mydlo Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witojcie, heej!!! czy ktoś może oświecić szaraka jak się ma navi MMI High do systemu RNS-E? Zauważyłem, że w sieci krążą takie właśnie wersje i zastnawiam się, czy MMI High może być pakowane do B7-ki z RNS-E? I przy okazji - jakieś info o Navteq'u... Czy to jest mapa obsługiwana przez Audi (i vice versa)??? MMI high to chyba pochodzi z B8 w B7 o takim czymś nie słyszałem
pre_pl Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 to jest nawigacja na DVD do nowego sprzetu montowanego w B8, nie ma nic wspólnego z Twoim autem. Poszukaj na forum, bo już pisaliśmy
Rekomendowane odpowiedzi