Łukasz P Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 nabyty w lutym 2006, zmieniono lampy soczewkowe, chromowane obwódki wokół szyb i pod zderzakiem z przodu, białe kierunki, nowy mieszek i aluminiowe rygielki - mało skromnie ale z klasą- takie OOOO zawsze chciałem miec i mam . Pozdrawiam edit by zdeniu a to miałem kiedyś tj. do lutego 2006 - auto czołg niezniszczalne - 500 tyś nacykane i dalej jeździ (1,8 l wtrysk jednopunkt '89) - chodzi mi o to co widac na drugim planie - pierwszy plan to moja żona mam ją cały czas.
Wihajster Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 spoko seria widze ze podlokietnk dorabiany
Piotrek98igo Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 zmiany na plus :smile: jeszcze lampy z tylu
Łukasz P Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Opublikowano 30 Marca 2007 lampy tył na razie są indywidualne - całe czerwone tylko do wstecznego jest białe przedzielone czerwonym paskiem - i na razie musi tak zostać bo ostatnio wymieniłem przód no i budżet trzeba podreperować-nie mówię już o tym że chyba zawiecha się szykuje - zrobiłem na obecnej jakieś 60 tyś od ostatniej wymiany (wtedy koszt zamknął się kwotą 700 zł z robocizną-nie była cała tylko częściowo ) jak będzie teraz zobaczymy.
Sorni Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Autko super ! Gdzie nabyłeś przednie lampy ?
Gość spedyt Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Ładna furka, tylko ta ramka na zderzaku nie za bardzo
Gość zdeniu Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 ten chrom na zderzaku to nie pasi za cholere lepiej gdyby go tam nie było poza tym ładna
krykus Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Co do chromu na zdarzaku tesz mi nie pasi. :confused: Reszta super, lampki przud tez. No fajna
cayenne Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 I ten hak :confused: No chyba,że potrzebny
Szewczenko7 Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 ogolnie ładnie sie prezentuje tyl do roboty i zderzak przedni (ramki)
Smoczyca Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Ładna jest ale Koledzy mają rację, zrób coś z tym chromem na zderzaku Ja ogólnie nie jestem totalną przeciwniczką takich rzeczy, jednak tutaj to jest takie .... takie ... troszkę bezsensownie umiejscowione Według mnie oczywiście : )
Łukasz P Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Opublikowano 30 Marca 2007 Autko super ! Gdzie nabyłeś przednie lampy ? w dziale sprzedam tego forum. [ Dodano: 30-03-2007, 13:46 ] Ładna jest ale Koledzy mają rację, zrób coś z tym chromem na zderzaku Ja ogólnie nie jestem totalną przeciwniczką takich rzeczy, jednak tutaj to jest takie .... takie ... troszkę bezsensownie umiejscowione Według mnie oczywiście : ) Co wy chcecie od tego chromu z przodu- na żywo fajno to wygląda i wcale tak nie razi, no może troche zajeźdża tandetą - ale naprawdę robi fajny efekt i ni gryzie się az takz całością. Co do haka z tyłu tak już było z Niemiec i jak bym go zdemontował to zostanie widoczna dziura pod hak-a to mi ne pasi za bardzo. Dzięki hakowi z tyłu jak wiejżdżam do garażu tyłem mam ten margines nie zarysowania auta-taki mój własny czujnik parkowania (żart.) P.S. Mi sie tam podoba - no bo jak ma być inaczej jeśli jako dziecko w roku 1994 zobaczyłem pierwszy raz A4 i od tatmego okresu było to moim największym marzeniem - więc wyobraźcie sobie jak się czuje człowiek który spełnił swoje marzenie po tylu latach!!!
Gość spedyt Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Jeżeli te listewki miały wyglądać tak jak na obrazku to trochę przekombinowałeś
Gość rob Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 nie jest źle, przydało by się go przyglebić
Łukasz P Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Opublikowano 30 Marca 2007 Jeżeli te listewki miały wyglądać tak jak na obrazku to trochę przekombinowałeś Obrazek No fakt bliskie ideału to to nie jest - ale właśnie o to chodziło [ Dodano: 30-03-2007, 14:26 ] nie jest źle, przydało by się go przyglebić Nie bardzo mogę bo autko służy mi w pracy i dziennie kręcę bardzo dużo kilometyrów - na naszych drogach przyglebienie to słaby pomysł jeśli chcę zachowac jako taki komfort- jak go kupowałem miał założone oryginale felgi Audi (pięcioramienne) o rozmiarze 17 cali - ale w moim przypadku mimo świetnego wyglądu komfortu żadnego a i auto jakoś sie nie bardzo zbierało. Trudno
trujson Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 gdzie nabyles te chromy wokolo szyb i ile dales
Łukasz P Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2007 gdzie nabyles te chromy wokolo szyb i ile dales na alegro, były dopaspwane do A4-koszt 49 zł chyba-niezła jakość bo po zimie jqkos wytrzymały i nic na razie nie złazi a mam je już dłuższy czas- montaż-benzyna ekstrakcyjna do odtłuszczenia i naklejamy -proste bardzo
Rekomendowane odpowiedzi