hadson81 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam. Mam mały problem ponieważ nie mogę włożyć kluczyka do stacyjki, można takie cos naprawić czy pozostaje tylko wymiana stacyjki??dodam ze klucz wogule nie wchodzi do stacyjki :/ Z góry dziękuje za podpowiedzi Pozdrawiam.
arczi900819 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Tu masz jak się dostać do stacyjki (może się przyda): http://www.a4-klub.pl/smf/immobilizer-t2784.15.html Jak Ci nawet kluczyk nie chce wejść to pewnie pozostanie tylko wymiana ale może ktoś z kolegów miał podobny przypadek i podpowie pzdr
_Solar_ Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 na pewno da rade zrobić tylko nie wiem czy zdołasz sobie poradzić z tym problemem...zdemontuj stacyjkę i oddaj do zakładu gdzie zajmują sie dorabianiem kluczy oraz innymi naprawami w tym rodzaju...tam powinni Ci ją naprawić za parę złoty bo pewnie jakaś zapadka nie chce podniesc sie do góry
domjenick Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 jak bedziesz dorabial stacyjke,to najlepiej zeby ci dorobili do klucza ,bo jak wlaza ci inna stacyjke z innym kluczem,to dojdzie maly problem z immo-i nie daj sobie wmowic,ze nie da rady,bo wszystko da rade-jesli gosc mowi,ze nie da rady dorobic stacyjki do klucza,to zmien zaklad-ostatecznosc-ASO
hadson81 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Juz naprawione , okazało sie że była pęknięta kostka stacyjki, wymieniłem i wszystko jest juz ok Pozdro
arczi900819 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 U mnie też była pęknięta kostka ale kluczyk normalnie się wkładało i dało się przekręcić tyle ze zapłonu nie można było włączyć. Ale grunt że działa
Rekomendowane odpowiedzi