Dr_J Opublikowano 29 Marca 2021 Opublikowano 29 Marca 2021 Witajcie, jestem posiadaczem A4 Avant z 2021r. Auto ma przejechane raptem 700km. Kilka dni temu podczas jazdy na autostradzie zauważyłem jedną rzecz: na 7 biegu, przy 2 tysiącach obrotów auto zaczyna dudnić wewnątrz (nie ma znaczenia tryb skrzyni D, S... to samo). Nie umiem tego nawet dobrze określić. Jazda z prędkością 130-135 albo >150 nie powoduje takiego stanu. Czy ktoś z Was zauważył podobne zjawisko? Dziękuje za pomoc!
Muskel1 Opublikowano 29 Marca 2021 Opublikowano 29 Marca 2021 (edytowane) Koła może niepoprawnie dokręcone. W nowym aucie całkiem możliwe. Edytowane 29 Marca 2021 przez Muskel1
Langista Opublikowano 29 Marca 2021 Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłaszałeś to w ASO? Możliwe że któraś opona nie wyważona.
Dr_J Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Opublikowano 29 Marca 2021 1 godzinę temu, Muskel1 napisał: Koła może niepoprawnie dokręcone. W nowym aucie całkiem możliwe. Aż się przejdę zaraz sprawdzić... ale wydaje mi się, że koła byłyby słyszalne cały czas. 1 godzinę temu, Langista napisał: Zgłaszałeś to w ASO? Możliwe że któraś opona nie wyważona. Do ASO zajrzę za tydzień dopiero - póki co w trasie. Dzięki za podpowiedzi!
Langista Opublikowano 29 Marca 2021 Opublikowano 29 Marca 2021 Dzieje się tak na każdej nawierzchni? Na drodze poza miastem z nowym asfaltem jest to samo?
Dr_J Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Opublikowano 29 Marca 2021 (edytowane) 17 minut temu, Langista napisał: Dzieje się tak na każdej nawierzchni? Na drodze poza miastem z nowym asfaltem jest to samo? Sprawdzę dzisiaj wieczorem. Przyznam że 140 jechałem tylko na drogach "S" i "A". Poza miastem około 100/110. A do 120 jest cichutko. Dam znać! Dzięki Edytowane 29 Marca 2021 przez Dr_J
Rekomendowane odpowiedzi