sergiusz 1 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Witam fachowców. Mam zamiar zmienić kierownice zwyklą 4ramienną na multifunkcje ale z a4 b8 Mam juz kierownice, poduszke tasme co jeszcze musze miec? Z góry dziękuję za podpowiedzi.
Robero321 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Jest odpowiedni wątek w którym masz wszystko opisane.
MaTeo85 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Jak kierownica ma wiązkę to brakuje Ci tylko modułu, musi być ten z literką Q na końcu. Później kodowanie i tyle. (Pamiętaj o zapisaniu przed robotą kodowania sterownika ABS bo zniknie i będzie trzeba zrobić je na nowo.
R4xx Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 (edytowane) Taśma z końcówką A + Moduł z końcówką Q - ale nie tylko takie. W temacie, który przytoczyłem masz listę wszystkich modułów i taśm, które będą ok. Ja kupowałem jeszcze wtyczkę poduszki powietrznej (4E0972133). Czeka Cię kodowanie multifunkcji i ABSu. Pomocne przy wymianie kierownicy: Pomocne przy kodowaniu: Edytowane 4 Kwietnia 2021 przez R4xx 1
Rekomendowane odpowiedzi