Korekk Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Cześć Mam Audi A6 B5 1.6 z 2000 i od jakiegoś tygodnia gdy odpalam auto na benzynie i potem przełączam na lpg to auto gaśnie. Byłem już u mechanika i w sumie to nic nie zrobił, według niego to wszystko jest ok. Pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieterb Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Przyczyn może być cała masa ale jak mechanik nie wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) Szklana kula nic nie mówi. Masz cos z lpg. Wtryski, elektrozawór i tylko wróżbita Maciej wie co jeszcze. Fascynują mnie te tematy typu samochód nie pali, pomóżcie. Ręce opadają. Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez przem8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowbert Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zmień mechanika i "nie zawracaj za przeproszeniem tyłka", albo wyślij mechanika na jakiś kurs czy szkolenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi