dirty.73 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 panowie, takie pytanie, mam u siebie wahacze(banany) o takich numerach-8K0 407 693 R-, wymiar tulei to 75 mm a gwint sworznia 12x1,5, czy wahacz z gwintem sworznia 14x1,5 podejdzie?czy inny też jest stożek w zwrotnicy i nie da rady?
Rafi075 Opublikowano 10 Listopada 2021 Opublikowano 10 Listopada 2021 Witam Dziś przy serwisie olejowym mechanik stwierdził że mam rozerwaną gumę w wachaczu tym banalnie ale nic nie stuka ani nic nie puka Wymienia się to po jednym parami czy jak ? Jaką firmę wachacza wybrać
duzy616 Opublikowano 10 Listopada 2021 Opublikowano 10 Listopada 2021 3 godziny temu, Rafi075 napisał: Witam Dziś przy serwisie olejowym mechanik stwierdził że mam rozerwaną gumę w wachaczu tym banalnie ale nic nie stuka ani nic nie puka Wymienia się to po jednym parami czy jak ? Jaką firmę wachacza wybrać Ja bym wymieniał parami. Najlepiej Lemfordera.
pelonek1 Opublikowano 10 Listopada 2021 Opublikowano 10 Listopada 2021 Jak masz do wymiany tylko jeden to ja bym tylko jego wymienił. Po co wymieniać dwa?
Rekomendowane odpowiedzi