K1004 Opublikowano 1 Maja 2021 Opublikowano 1 Maja 2021 Witam. Przyznam się odrazu coś mi się przedstawiło w zielonym menu że znikło mi z wystletlacza w audi a4 b8 2012 następujące wizualizacjie: Brak temperatury jaka chce ustawić w środku w aucie Brak wizualizacji siły nawiewow Brak ustawień nawiewow Działa wszystko ale nie ma wizualizji dodatkowo w car/ klimatyzacja zmieniła wygląda z podstawej do tej pokazanej na zdjęciu. Dziękuję za pomoc jak ktoś będzie umiał pomoc
Muskel1 Opublikowano 1 Maja 2021 Opublikowano 1 Maja 2021 Gratulacje! Następny amator grzebania w zielonym menu. Coś Ci się samo nie przestawiło. Co tam robiłeś/zmieniałeś w zielonym menu?
K1004 Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Opublikowano 2 Maja 2021 Wiem amator mało powiedziane naprawdę już nie ma mowy żebym tam nawet zajrzał. Nie jestem w stanie Ci nawet odpowiedzieć co się mogło przestawić szukałem już wszędzie jakis podpowiedzi nie udało się tego mi przywrócić
Muskel1 Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 (edytowane) Zmieniałeś tylko w zielonym menu czy kodowania także? Edytowane 2 Maja 2021 przez Muskel1
K1004 Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Opublikowano 2 Maja 2021 W kodowaniach Test zegarów Doświetlanie zakrętów Obieg zamknięty podczas pracy spryskiwaczy I było jak włącza się auto to wiem że te ACC - NIEDOSTĘPNE wyświetla ale to już było przy zakupie a wiem że w wyposażeniu tego nie ma
K1004 Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Opublikowano 2 Maja 2021 A wygląd jest taki jej a u znajomego jest inny wygląd menu klimatyzacji
Muskel1 Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 14 minut temu, K1004 napisał: Jednostrefowa standardowa Więc musisz przywrócić kodowanie w klimie, bo jednostrefowa nie obsługuje funkcji, którą zakodowałeś.
K1004 Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Opublikowano 2 Maja 2021 A pomógłbyś mi to jakoś ogarnąć żeby wróciło to do standardowej wersji?
Muskel1 Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 Masz stare autoscany auta, wykonane zanim zacząłeś zmieniać kodowania?
K1004 Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Opublikowano 2 Maja 2021 Niestety nie pomyślałem żeby zrobić to teraz bym nie musiał się głowic żeby wrócić do normalnego działania bo jednak przydatne żeby wyświetlało nastawy i temperature i moc
Muskel1 Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 VCDS zapisuje zmiany kodowania czyli uprzednie i to zmienione. Wejdź na dysku C w folder windows/ross-tech/vcds-drv/debug Masz tam pliki CodingLog.txt. i CodingLog.csv Wrzuć je tutaj.
K1004 Opublikowano 5 Maja 2021 Autor Opublikowano 5 Maja 2021 Dzięki za pomoc wróciło wszysko po odznaczeniu tych funkcji w zielonym menu. Raz jeszcze dzięki
Rekomendowane odpowiedzi