TheJoTeX Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 (edytowane) Witam serdecznie. Mam problem z moim samochodem Audi A4 B6. Mianowicie problem jest taki, że po otwarciu bagażnika nie świeci się światło pomimo, że żarówki są dobre. Również problem mam z prawą stroną samochodu. Gdy próbuję otworzyć prawe przednie drzwi lub tylne nie działa mi oświetlenie w samochodzie. Jeżeli ktoś ma pomysł lub miał z tym problem prosiłbym o pomoc bo już sam nie wiem co mam zrobić.. wszystkie kable sprawdziłem i żadne nie są przerwane Edytowane 3 Maja 2021 przez TheJoTeX Zły tytuł
pawloo7 Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 Podświetlenie przycisków w drzwiach i lampce bagażnika działa?
TheJoTeX Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Opublikowano 2 Maja 2021 Podświetlenie przycisków działa i również lampki podświetlenia tablicy też
pawloo7 Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 A na fisie pokazuje że są otwarte drzwi lub klapa?
TheJoTeX Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Opublikowano 2 Maja 2021 Nie pokazuje się że są otwarte tylko że zamknięte
pawloo7 Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 To mikrostyki w zamkach do sprawdzenia skoro kable sprawdzałeś i piszesz że są ok.
TheJoTeX Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Opublikowano 2 Maja 2021 3 minuty temu, pawloo7 napisał: To mikrostyki w zamkach do sprawdzenia skoro kable sprawdzałeś i piszesz że są ok. Jak je sprawdzić ? Jakiś samouczek?
Langista Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 Trzeba wyciągnąć zamek z drzwi, bo w nim jest mikrostyk. Jak już masz 'na wierzchu to głupotą byłoby go nie wymienić, kosztuje grosze.
pawloo7 Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 Tutaj masz temat jaki był poruszany na forum. Niestety zdjęcia chyba się przedawniły i z fotorelacji nici, a przynajmniej u mnie nie działają.
TheJoTeX Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Opublikowano 2 Maja 2021 2 minuty temu, pawloo7 napisał: Tutaj masz temat jaki był poruszany na forum. Niestety zdjęcia chyba się przedawniły i z fotorelacji nici, a przynajmniej u mnie nie działają. Dzięki Bardzo. Odezwę się czy ta metoda podziała
TheJoTeX Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Opublikowano 2 Maja 2021 Zapomniałem dodać że jak przyszły teraz ciepłe dni , komputer wykrywa drzwi pasażerów z prawej strony lecz bagażnik komputer dalej nie wykrywa
pawloo7 Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 Temperatura naprawia różne rzeczy. Mi szwankuje czujnik stopu tylko w temperaturze poniżej +5*C. Jak jest cieplej to jest ok. Możliwe że u Ciebie jest podobnie. Wojcieszków w woj. Lubelskim?
pawloo7 Opublikowano 3 Maja 2021 Opublikowano 3 Maja 2021 W razie jakbyś szukał części to masz niedaleko siebie Rafał Pawlik (nie pamiętam jaki nick ma na forum) Szczygły Dolne na FB się wystawia z częściami. Może nie najtaniej, ale w Twoim przypadku dosyć blisko. 1
Fido Opublikowano 3 Maja 2021 Opublikowano 3 Maja 2021 5 godzin temu, TheJoTeX napisał: Tak Wojcieszków lubelskie No to popraw nazwę tematu by nie poleciał do kosza.
Rekomendowane odpowiedzi