Piotrek123Surmacz Opublikowano 11 Maja 2021 Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) Witam, mam taki problem, pojawia się tylko przy temperaturach powyżej 20 stopni Celsjusza, tylko od czasu do czasu raczej na zimnym silniku, nie na ciepłym, przeraźliwy pisk, czasem przy ruszania do przodu lub do tylu , czasem w trakcie jazdy. Pisk trwa 2,3 sekundy, przestaje na sekundę pojawia się znowu i znika na dobre aż do ponownego uruchomienia silnika na zimnym A czasem jest kilka dni spokoju. Czy macie jakieś pomysły, gdzie może leżeć przyczyna ? Edytowane 11 Maja 2021 przez Piotrek123Surmacz
Muskel1 Opublikowano 11 Maja 2021 Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) W czym? w traktorze, w rowerze czy może w aucie? Uzupełnij profil bo nie wiadomo o jakim środku transportu mowa. Edytowane 11 Maja 2021 przez Muskel1
Piotrek123Surmacz Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Opublikowano 11 Maja 2021 Audi A4 b6 Avant 1.9 TDI 130 km Awx
Piotrek123Surmacz Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Opublikowano 11 Maja 2021 1 godzinę temu, Muskel1 napisał: W czym? w traktorze, w rowerze czy może w aucie? Uzupełnij profil bo nie wiadomo o jakim środku transportu mowa. Skoro to forum o Audi A4 , to chyba nie o traktorach. Ale okej rozumiem.
Muskel1 Opublikowano 11 Maja 2021 Opublikowano 11 Maja 2021 20 minut temu, Piotrek123Surmacz napisał: Skoro to forum o Audi A4 , to chyba nie o traktorach. Ale okej rozumiem. Po pierwsze, to że jest to forum A4, nie oznacza to, że nie ma tu użytkowników innych marek. Po drugie, masz kolego pojęcię ile różnych generacji A4 mamy? Po trzecie to nie ja tu szukamy pomocy, więc jest mi to obojętne, czy uzupełnisz poprawnie profil. Powodzenia w szukaniu usterki
Rekomendowane odpowiedzi