Karol9595 Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Witam? mam pytanie czy ktoś może mi powiedzieć jak nazywa się ta część ze zdjęcia? Wydobywa się z niej gwizd i nie wiem co zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Sprawdź, czy ten wąż z podciśnienia nie jest popękany na króćcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol9595 Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Węże są całe bo powymienialem je na nowe Jak odlacze ten wąż jest cisza ale za to mocy brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Czyli to turbo samo w sobie gwiżdże.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol9595 Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Naniskich obrotach turbo? I to tak że 100 metrów dalej słychać? Nie sądzę. Ten dźwięk właśnie wydobywa się z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi