koza_yo Opublikowano 26 Maja 2021 Opublikowano 26 Maja 2021 Od roku jestem posiadaczem A4 Allroad 2.0 TDi (CNHA 190KM) i od samego początku mam problem z czujnikiem, wymieniałem go chyba już z 5 razy i problem po pewnym czasie powraca jak bumerang. Czy ktoś już się spotkał z podobnym problemem i zażegnał go bezpowrotnie?
koza_yo Opublikowano 26 Maja 2021 Autor Opublikowano 26 Maja 2021 4 minuty temu, Muskel1 napisał: Kupiłeś ori czy zamienniki? Na początki ori w ASO później już zamienniki
Muskel1 Opublikowano 26 Maja 2021 Opublikowano 26 Maja 2021 Jaki dokładnie brzmiał błąd? Wrtuć autoscan.
koza_yo Opublikowano 26 Maja 2021 Autor Opublikowano 26 Maja 2021 1 minutę temu, Muskel1 napisał: Jaki dokładnie brzmiał błąd? Wrtuć autoscan. Czujnik ciśnienia doładowania, nie mam autoscanu
Muskel1 Opublikowano 26 Maja 2021 Opublikowano 26 Maja 2021 To wykonaj autoscan. Czujnik ciśnienia ale co? Niezrozumuały sygnał? Zwarcie? Przerwa? Jest kilka możliwości. Bez wiedzy jak dokładnie brzmiał błąd można sobie darować stawianie diagnozy.
Rekomendowane odpowiedzi