Bartas_ Opublikowano 3 Czerwca 2021 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Witam, chcę wrzucić światła dzienne (z homologacją itp) zamiast halogenów które i tak są praktycznie nie używane (dodam odrazu że żadne dokładane paski, moduł 30% mnie nie interesuje) Stąd pytanie do Was ma ktoś właśnie tak dzienne wstawione i poleca jakiś konkrety model żeby wszystko dobrze pasowało bez jakiś konkretnych przeróbek?
Bartas_ Opublikowano 3 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2021 O to konkret o tym nie wiedziałem, a trochę tematów obleciałem odnośnie dziennych w b6.. Jak do tego się zabrać na vagu? i czy na przeglądzie i kontroli będzie ok wszystko? To wtedy pozostaje tylko zmienić żarówki żeby żółtego światła nie było
Bartas_ Opublikowano 3 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2021 Dobra nie ogarnąłem haha, już przekierowało mnie od tematu.
Yarokot Opublikowano 13 Czerwca 2021 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zainteresuj się drl ze Skody Fabii RS. Mają homologację i schludnie wygląda jak umiejętnie się zamontuje zamiast halogenów.
Rekomendowane odpowiedzi